HP Omen WF0030NT vs WF0033NT arasındaki fark nedir?

hocam siz 18 inde vatandaki 4070 omeni 40.000e nasıl alamazsınız ya ben görmedim ama siz görmüşsünüz :D
Sadece mağazadan seçeceğini görünce konuya birkaç saat bakmadım, sonra telefonla arayarak kargolayabiliyorsunuz dediler ama artık stoklarda kalmamıştı.

Merhaba hocam. Cihazı deneyimleyebildinizmi?
Biraz zahmetli olsa da Usb bellek ile Windows iso kurulumu yaptım. Yarın key ile win11 aktifleştirip uygulamaları yükleyeceğim. Çok yüzeysel oldu ama şimdilik bir sıkıntı göremedim.

Sadece mağazadan seçeceğini görünce konuya birkaç saat bakmadım, sonra telefonla arayarak kargolayabiliyorsunuz dediler ama artık stoklarda kalmamıştı.

Biraz zahmetli olsa da USB bellek ile Windows ISO kurulumu yaptım. Yarın key ile Windows 11 aktifleştirip uygulamaları yükleyeceğim. Çok yüzeysel oldu ama şimdilik bir sıkıntı göremedim.

Benim cihaz geldi. Kozmetik olarak bir sıkıntı yok fakat Cinebench R23 de denedim cihaz performans modunda grafik kartı otomatik de ve fan performans da ( Full) işlemci 98 dereceyi görüyor. İşlemci ilk birk kaç saniye 135 watt çekerken birden 90-100 watt arası çekmeye başlıyor ve test sonuna kadar böyle devam ediyor ( Core Temp programı kurdum oradan takip ediyorum.) Test sonuna kadar 89-100 watt arası geziniyor ve multi Core da 15000 puan civarı alıyor. İnternetten aynı işlemcili Acer Predator'e bakıyorum o cihaz 140 watt a kadar çıkıyor ve 17600 civarı puan alıyor. Sizde Cinebench R23 testi yapıp sonuçları söyleyebilir misiniz?

Benim cihaz geldi. Kozmetik olarak bir sıkıntı yok fakat Cinebench R23 de denedim cihaz performans modunda grafik kartı otomatik de ve fan performans da ( Full) işlemci 98 dereceyi görüyor. İşlemci ilk birk kaç saniye 135 watt çekerken birden 90-100 watt arası çekmeye başlıyor ve test sonuna kadar böyle devam ediyor ( Core Temp programı kurdum oradan takip ediyorum.) Test sonuna kadar 89-100 watt arası geziniyor ve multi Core da 15000 puan civarı alıyor. İnternetten aynı işlemcili Acer Predator'e bakıyorum o cihaz 140 watt a kadar çıkıyor ve 17600 civarı puan alıyor. Sizde Cinebench R23 testi yapıp sonuçları söyleyebilir misiniz?
kaç gündür bu cihazın limitli olduğunu tartışıyoruz zaten hocam :)

Son düzenleme:
Sıcaklık limiti mi? Bir de bu durum için konu açıldıysa linkini atar mısınız?

Bir de limitli cihazın 98 dereceye çıkması normal mi?

işlemci limitli

Sıcaklık limiti mi? Bir de bu durum için konu açıldıysa linkini atar mısınız?

Bir de limitli cihazın 98 dereceye çıkması normal mi?
sizin windows lisanslı mıydı?

Son düzenleme:
İşlemci limitli.

Sizin Windows lisanslı mıydı?

Evet lisanslı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı