HP Omen X VS MSI GT75VR 7RF

HP mi MSI mı

• HP Omen X

Oy: 5 62,5%
  • MSI GT75VR 7RF

Oy: 3 37,5%

• Oy verenlerin toplamı
    8

TackleBarry

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk indirimde 12.000-14.000 arası bir dizüstü bilgisayar alacağım.

Kasım ayında çıkacak Omen X bilgisayarı hakkında bilgisi olan arkadaşlarım var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

HP alınır mı değer mi?

HP'den Oyuncuları İhya Edecek Yeni Dizüstü Canavarı: OMEN X

Yada direk MSI'in bu canavarını alıp geçeyim mi tavsiyelerinizi bekliyorum biran önce.

MSI GT75VR 7RF(Titan Pro)-078TR Intel Core i7 7700HQ 32GB Fiyatı

Lütfen masaüstü toplamalısın bu paralar verme gibi yorumlar yapmayın arkadaşlar canavar gibi bir laptop ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
14k bütçeyle 3500'e satılan pc'ye de koyulan işlemciyi almak ne ölçüde doğru olur bilmem. 7700k işlemcili bir model düşünülebilir, gpu'ya lafım yok o ideal.

gerçi baktım da 14 bin altındaki 7700k, 7820hk işlemcili modellerde 1080 değil 1070 gpu varmış. 20 bin üzerine çıkmak lazım benim dediğim için. 7700k & gtx 1070 almak yerine 7700hq & gtx 1080 almak daha doğru sanırım.

HP Omen X daha piyasaya bile çıkmamış ki, daha farklı modellere de bakılabilir. Bütçeniz yüksek, daha çok seçenek arayın.

Phoenix gibi türk markalara da göz atabilirsiniz

HP Omen X daha piyasaya bile çıkmamış ki, daha farklı modellere de bakılabilir. Bütçeniz yüksek, daha çok seçenek arayın.

Uzun zamandır araştırıyorum tavsiyeniz varsa incelerim ama 1080 li modeller sınırlı Hp nın bu cıkıcak bilgisayarı Kasım ayında cıkıcak ve cok sağlam diyorlar beklesemmi diye kararsız kaldım.

Phoenix gibi türk markalara da göz atabilirsiniz

Monster var istediğim özelliklerde 15.000 lira ama mekanik klavyesi de yok

Dediğiniz model 15.000 lira monster da mevcut ama kdv indirimi olmuyor monsterda bu bilgisayarları Max 13 e alabileceğim.

HP Omen X piyasaya çıkmadan, incelemesi yapılmadan bilemeyiz. Fakat önerim, MSI'dan yana olurdu. Asus tarafına da bakmanızı öneririm.

HP Omen X piyasaya çıkmadan, incelemesi yapılmadan bilemeyiz. Fakat önerim, MSI'dan yana olurdu. Asus tarafına da bakmanızı öneririm.

MSI in bu modelinde TN panel kullanılmış kafamı karıştırdı.

Bana göre mekanik klavye o kadar da büyük sorun değil. Nasıl olsa, 300-400 lira bütçeyle harici bir mekanik klavye edinebilirsiniz.

Bana göre mekanik klavye o kadar da büyük sorun değil. Nasıl olsa, 300-400 lira bütçeyle harici bir mekanik klavye edinebilirsiniz.

Harici bir klavye kullanmaktan hoşlanmıyorum ama daha yüksek özellikli bir model tavsiyeniz varsa performans uğruna es geçebilirim.

TN paneller düşük gecikme süreleri ile oyunlarda çok daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…