HP Omen X VS MSI GT75VR 7RF

HP mi MSI mı

• HP Omen X

Oy: 5 62,5%
  • MSI GT75VR 7RF

Oy: 3 37,5%

• Oy verenlerin toplamı
    8
7700K işlemcili ürünlerin hiçbiri KDV indirimine girse dahi daha ucuz olmuyor aslında. Oyun için 7700K şart mı dersen, olsa iyi olur ama olmasa da olur.

7700K işlemcili ürünlerin hiçbiri KDV indirimine girse dahi daha ucuz olmuyor aslında. Oyun için 7700K şart mı dersen, olsa iyi olur ama olmasa da olur.

Yalnız monsterdaki adamlar bilgisayarın 90-96 dereceyi görmesi normal diyorlar bu konuda ne düşünüyorsun.

Yaz sıcaklarında havalar 30 derecelerde gezerken dizüstü bilgisayarlar da ısınıyor. Bu hemen her markada bu şekilde. Youtube gibi platformlarda incelemelere bakarsan yazın yapılmış testlerde MSI, ASUS gibi diğer markalar da yük altında 90 dereceleri görebiliyor. Dizüstü bilgisayarlar masaüstü ürünler kadar iyi soğutulamıyor bu bir gerçek. Burada asıl konu performans kaybı var mı, o önemli. Ben kış aylarında en ekran kartında en yüksek 73 dereceyi görmüşken, temmuz ayında 88-90'ları da gördüm. Bu dereceler hiçbir performans kaybı yaşatmadı, hep aynu FPS'lerde oynamaya devam ettim. Bu arada turbo fanı açınca zaten 10 derece civarı soğutuyor, o konuda ürünler başarılı. Bunun yanında yeni ürünler artık ısıya karşı daha dayanıklı, eskisi gibi biraz ısındı diye FPS diplere düşmüyor. Dizüstü ürün alacaksan biraz ısıyı göze almak gerekiyor. Temmuz sıcağında klavyede en ufak ısı olsa bile rahatsız edebiliyor. Ben hem ısıyı hissetmemek için hem de ileride satarsam ürünü, tuşları silinmesin diye harici klavye ile oynuyorum. Şu testi izle bak MSI ürünü ısı değerleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısınız fakat soğuk ortamlarda aynı değerleri alması sıkıntı yaratabilir.

Notebook klavyesi varken ayrıca klavye takmak hiç ergonomik bir ortam oluşturmadığı düşüncesindeyim motive olamıyorum.

Alienware dışında hepsinde ısınma sorunu yaşayan ürünler var bu konuda haklısınız bitek Alienware de duymadım.

Böyle bir durum yok.

Ayrıca laptop istemişsiniz ancak işlemci hep İ7 7700K diyorsunuz. Laptop'da bulunan İ7 7700HQ ile İ7 7700K denk değildir.

Denk diye bişey demedim ben 7700K bulunduran monster dışında laptop yok demiştim yalnış gördünüz sanırım.

Isınma problemi olan I7 7700K'yı laptop'a koymak ne kadar mantıklıdır acaba?...

Bizde onu tartışıyorduk monster daki yetkililer 90-96 derecenin nvidia nın bize verdiği normal değerler olduğunu idda ediyorlar bilgisayarlarında

Soğuk ortamda aynı değerler olmadığını belirtmiştim zaten. Onun dışında klavye benim tercihim, kimse için alma zorunluluğu yok

BEYLER BENİMDE SORUM VAR ACABA HP OMEN MASAÜSTÜ ISINIR MI KULLANAN VAR MI 1 AY SONRA ALACAMDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…