Aspire 7'ye bütçem yetmez. Aspire 3 almayı düşünüyorum.Expire 7 iyi onu almanızı öneririm. Rahatlıkla istediğiniz oyunları oynarsınız.
15 en sorunsuz serisi Victus ve Omen'de gerek ekran gerek ısınma ve ekran kartı sorunları olabiliyor.
Aspire 7'ye bütçem yetmez. Aspire 3 almayı düşünüyorum.Expire 7 iyi onu almanızı öneririm. Rahatlıkla istediğiniz oyunları oynarsınız.
15 en sorunsuz serisi Victus ve Omen'de gerek ekran gerek ısınma ve ekran kartı sorunları olabiliyor.
Expire 7 Vatan'da 18k lira, Teknosa'da kalmadı. İnternette de 16k civarlarında.İkiside aynı fiyat 13.999 TL.
Umarım isteklerinizi karşılar büyük ihtimalle ilk aldığınızdan dolayı pilli öyledir ya da 2 saat 1.30 saat pil ömrü vardır.Expire 7 Vatan'da 18k lira, Teknosa'da kalmadı. İnternette de 16k civarlarında.
Arkadaşlar Aspire 3 aldım. Şu anda güncelleştirmelerini yapıyorum. Laptop gayet iyi duruyor henüz oyun oynamadım ancak tek kafama takılan nokta laptopu kullanmaya başladığım gibi şarjının hızlı bir şekilde azalması. 90'da açtım ve şarjı şu an 59. Pil tasarrufu modunu açtım. Şarjı 10'a düşünce şarja takacağım ve %100 yaptıktan sonra tekrar test edeceğim. Umarım şarjı dayanır. Bilgilendirme yapacağım.
%100'den, %20 ye genellikle 3-3,5 saatte gidiyor oyun oynamadığım sürece. Oyun oynarken şarjda oynamayı düşünüyorum ancak oyun dışındaki işlerimi hallederken(ders, ödev, video, iş) şarjda kullanmayı düşünmüyorum.Umarım isteklerinizi karşılar büyük ihtimalle ilk aldığınızdan dolayı pilli öyledir ya da 2 saat 1.30 saat pil ömrü vardır.
Laptop normalde 9 saat pil ömrü var yazıyor ama 3 saat dayanıyor. ucuz laptop'larda bu tür şarj süreleri görülüyor.3-3,5 saatte
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.