HP Pavilion 14 vs Acer Swift 3

Haktan83

Picopat
Daha fazla  
Hangi laptop daha iyi hangisi daha sessiz çalışır?

İkiside aynı özelliklere sahip ve pek iyi modeller değil en azından O fiyatın biraz üstüne GTX 1650 , 1050 , Intel İris Xe graphics ve MX ekran kartlı modellere bakın.
Örnekler:

Huma da almasın kronik sıkıntıları belli, işlemcileri çok eski. Bence attığı acer fena değil, tabii ofis kullanımında sağlam kasalı ve bataryası uzun giden modeller daha çok iş yapar.

Huma da almasın kronik sıkıntıları belli, işlemcileri çok eski. Bence attığı acer fena değil, tabii ofis kullanımında sağlam kasalı ve bataryası uzun giden modeller daha çok iş yapar.
Tamam hocam sorunu olmayan güzel bir model atayım:

Hocam Acer markasının bu modelide var ama bu daha mı iyi R5 5500'e göre? https://www.trendyol.com/acer/swift...4-fhd-w10h-tasinabilir-bilgisayar-p-227314733
Hocam aslında son attığıma bakabilir misiniz ? Size MX350 ekran kartlı İ5 , 8GB RAM ve 256 GB SSD'li bir model attım.

Bu modeli biliyorum ancak TN panel ve ısınma problemi olduğunu yazanlar olmuş.
Tanıdığımda var hocam şöyle ki CS GO tarzı Oyunları gayet rahat 60-90 FPS Üstü oynatabiliyor tabii en yeni oyunları olmasa da Witcher 3'ü vb akıcı bir şekilde oynatmıştı incelemiştim bu modeli ama uzun süre oyunda kalmanız sonucunda cihaz ısınır ama günlük kullanımda dediğiniz olmaz.

Tanıdığımda var hocam şöyle ki CS GO tarzı Oyunları gayet rahat 60-90 FPS Üstü oynatabiliyor tabii en yeni oyunları olmasa da Witcher 3'ü vb akıcı bir şekilde oynatmıştı incelemiştim bu modeli ama uzun süre oyunda kalmanız sonucunda cihaz ısınır ama günlük kullanımda dediğiniz olmaz.
Listeme ekleyeceğim o zaman hocam teşekkür ederim ama TN panel olmasaydı kesinlikle ilk tercihim olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı