HP Pavilion 15-BC010NT Nasıldır?

Bu laptop nasıldır? HP markasının ısınma sorunları olduğunu duydum ancak bu modelde öyle bir sorun var mıdır? GTX 960M ekran kartı olduğu için bu modeli tercih ettim ancak uzun vadede bu ekran kartı beni kaç sene götürür? Tabii gerektiğinde ayarları düşürerek. LoL, CS:GO, Call of Duty, FIFA, NBA oyunlarını oynayan birisiyim.
Merhaba laptopu için rahat bir şekilde alabilirsin. ben kullanıyorum. Allahıma çok şükür bi sıkıntısı yok. telefonda gm5 plus da pişman olmuştum. Bu cihazda zerre ısınma yok. 75 dereceyi geçtiğini görmedim oyunlarda ekran kartı %100 çalışırken birde. Klavyede o kadar oyundan sonra çok az ısınma oluyor tabi ama 75 dereceyi geçmyor ne ekran kartı nede işlemci. Zaten ısınan tarafı numerik klavyenin olduğu taraf. Cd rom olmamasının hiç bir sıkıntısınıda yaşamadım şimdiye kadar bir kere lazım oldu ondada harici yi takıp kullandım o kadar bence avantaj böyle olması. İyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı