HP Pavilion 15-BC019NT Nasıldır?

Hem ısınmasın, hem HP olsun olmaz. HP'nin şanına yakışmaz bir kere. O fiyatlara en donanımlı olanlar hp. MSI'ın 3200-3500 lira arasında satılan bir Modeli var. Daha yukarısı 5000 lira bazen kampanya felan 4500 civarı. İçinde GTX 1050 olan modellerden söz ediyorum.
Hocam o modelde ısınma sorunu yok bunu nereden çıkardınız ? Ayrıca çok başarılı bir fiyat performans ürünü herhangi bir kronik sıkıntısı da bulunmamakta.

Hocam o modelde ısınma sorunu yok bunu nereden çıkardınız ? Ayrıca çok başarılı bir fiyat performans ürünü herhangi bir kronik sıkıntısı da bulunmamakta.
Hocam benim onceki bilgisayarim HP G62 bu cihazi 7 sene kullandim. Artik dayanamadi. Onda asiri isinma vardi baya sorunluydu ama GTA 4, AC 4 Black Flag, FAR CRY 3 gibi oyunlari bitirdim. Zaten kendi klavyemi takıp oynayacağım. Isinma korkusu herhalde olacak galiba.

Hocam bakin zaten ben dururmumu anlattim. Ona gore cevaplarsaniz sevinirim. HP bu zamana kadar kendini gelistirmis olabilir neden on yargili davraniyorsunuz ki ? 3200 lira ya alirsam eger 480 lira iade edecekler buda 2700 e gelecek. Bunun icin HP diyorum. Ha 3000 TL'ye ilk attığım linkteki gibi bir cihaz olursa onuda alabilirim. Iyi günler.
Üstte attığım HP'yi alman senin daha yararına olacaktır.

Hocam benim onceki bilgisayarim HP G62 bu cihazi 7 sene kullandim. Artik dayanamadi. Onda asiri isinma vardi baya sorunluydu ama GTA 4, AC 4 Black Flag, FAR CRY 3 gibi oyunlari bitirdim. Zaten kendi klavyemi takıp oynayacağım. Isinma korkusu herhalde olacak galiba.

İdare etmesi ve günlük anneye, babaya, kardeşe verme amaçlı [Çözüm] Isınma ve Performans Düşüşü rehberi de eski bilgisayarına uygulaman performansı bir nebze arttıracaktır.

Hocam peki bu cihazlarda MxM slotu var mıdır? Ilerde upgrade yapabilir miyim ?
91fe3426a9d999fc585d0ebc8c057106.JPG

CPU ve GPU anakarta lehimli şekildedir. Bilgisayarın anakart resmini de incelmeniz için koydum.

Benim araştırdığım kadarıyla HP markasından ısınma sorunu başta olmak üzere bir çok sorun ile karşılaştım. Bende hesaplı olduğu için internet amaçlı AMD A8 7410 işlemci APU R5 GPU, 8 GB 1600 MHz DDR3 RAM, AMD R5 M430 harici ekran kartlı modelini aldım. Normal kullanımda hiç bir sıkıntısı yok, sessiz ve ısınma problemi yok. Dahili ekran kartı ile oyunları açınca ısınma söz konusu olmuyor fakat harici ile açınca ısınma oluyor ama az seviyede. Bende ki ürünün tek sorunu ekran kartını güncellediğinde R5 M330 olarak gözüküyor. Bu yazılımsal olarak bir düzenbazlık olduğunu gösteriyor. 1299 TL gibi bir fiyata aldığım için pek umursamadım.

Benim araştırdığım kadarıyla HP markasından ısınma sorunu başta olmak üzere bir çok sorun ile karşılaştım. Bende hesaplı olduğu için internet amaçlı AMD A8 7410 işlemci APU R5 GPU, 8 GB 1600 MHz DDR3 RAM, AMD R5 M430 harici ekran kartlı modelini aldım. Normal kullanımda hiç bir sıkıntısı yok, sessiz ve ısınma problemi yok. Dahili ekran kartı ile oyunları açınca ısınma söz konusu olmuyor fakat harici ile açınca ısınma oluyor ama az seviyede. Bende ki ürünün tek sorunu ekran kartını güncellediğinde R5 M330 olarak gözüküyor. Bu yazılımsal olarak bir düzenbazlık olduğunu gösteriyor. 1399 TL gibi bir fiyata aldığım için pek umursamadım.
Kasa yapisi attigimla ayni miydi ?

Değil, tek fan ile hem işlemci hem ekran kartı soğutma sistemi var benim. HP W7S98EA modeli benim aldığım.
Anladım, AMD ekran kartları zaten isinma yapıyor onceki bilgisayarimda HD 5430 vardı. Isinma çoktu. Sizin aldiginiz modelden memnun musunuz ? Oyunlarda FPS degerleri nasıldır? Film izlerken kaliteli deneyim sunuyor mu ?

Anladım, AMD ekran kartları zaten isinma yapıyor onceki bilgisayarimda HD 5430 vardı. Isinma çoktu. Sizin aldiginiz modelden memnun musunuz ? Oyunlarda FPS degerleri nasıldır? Film izlerken kaliteli deneyim sunuyor mu ?
Kullandığım modelin ses kalitesi gayet iyi. Hala UEFI Windows kurmadığım halde açılış ve kapanış hızı iyi. 1366*768 ekran çözünürlüğü bana göre yeterli. Hiç bir takılma veya donma yaşamadım. Eski oyunları çok iyi ayarlarda oynatıyor. GTA 5 ve Tom Raider denedim. Dahili ekran kartı ile GTA 30 FPS, Tom Raider 45 FPS. Harici ekran kartı ile GTA 35 FPS, Tom Raider 53 civarları. Tabii ki bu düşük ayarlarda.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı