E Erysh Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 29 4 Mart 2020 #1 Arkadaşlar bu değerler normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2020
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 4 Mart 2020 #2 Güncelleme yaptınız mı? SSD güncellemelerini kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
KS KS E Erysh Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 29 4 Mart 2020 #3 enes.wtp dedi: Güncelleme yaptınız mı? SSD güncellemelerini kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Ettim. Bütün güncellemeri yapılmış gözüküyor. Artı 0 Eksi
enes.wtp dedi: Güncelleme yaptınız mı? SSD güncellemelerini kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Ettim. Bütün güncellemeri yapılmış gözüküyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.332 Makaleler 42 Çözümler 275 4 Mart 2020 #4 Benchmark programını çok tekrarlarsanız daha düşük sonuç alırsınız. Sıcaklık değerleri nedir? Bir de Samsung Magician ile Firmware güncellemesini kontrol edin. Artı 0 Eksi
Benchmark programını çok tekrarlarsanız daha düşük sonuç alırsınız. Sıcaklık değerleri nedir? Bir de Samsung Magician ile Firmware güncellemesini kontrol edin.
KS KS E Erysh Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 29 4 Mart 2020 #5 Mithat Berhan dedi: Benchmark programını çok tekrarlarsanız daha düşük sonuç alırsınız. Sıcaklık değerleri nedir? Bir de Samsung Magician ile Firmware güncellemesini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Zaten Samsun Magician'ı kontrol ettim ve sıcaklık değeri 76 derece ile 60 derece arasında.Benchmarkı sadece 1 kez denedim. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Benchmark programını çok tekrarlarsanız daha düşük sonuç alırsınız. Sıcaklık değerleri nedir? Bir de Samsung Magician ile Firmware güncellemesini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Zaten Samsun Magician'ı kontrol ettim ve sıcaklık değeri 76 derece ile 60 derece arasında.Benchmarkı sadece 1 kez denedim.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.332 Makaleler 42 Çözümler 275 4 Mart 2020 #6 Sıcaklık değerleri yüksek. Sistem boşta ve yükte iken sıcaklık değerleri nasıl? Artı 0 Eksi
KS KS E Erysh Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 29 4 Mart 2020 #7 Mithat Berhan dedi: Sıcaklık değerleri yüksek. Sistem boşta ve yükte iken sıcaklık değerleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman aynı. Boştayken arasıra 50'ye düşüyor.(Bilgisayar yeni açıldığında 30 derece) Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Sıcaklık değerleri yüksek. Sistem boşta ve yükte iken sıcaklık değerleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman aynı. Boştayken arasıra 50'ye düşüyor.(Bilgisayar yeni açıldığında 30 derece)
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 4 Mart 2020 #8 Sıcaklığınız fazla, üzerinde heatsink tarzı bir şey var mı? Artı 0 Eksi
KS KS E Erysh Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 29 4 Mart 2020 #9 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sıcaklığınız fazla, üzerinde heatsink tarzı bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Nasıl anlayabilirim. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sıcaklığınız fazla, üzerinde heatsink tarzı bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Nasıl anlayabilirim.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 4 Mart 2020 #10 Anakartınız nedir? Kasanız nedir bir de? Artı 0 Eksi