HP Pavilion 15 BC300NT SSD tavsiyesi

abidik gubidik

Centipat
Merhabalar,

Ben HP Pavilion 15 BC300NT kullanmaktayım. Bilgisayarımın HDD'li olmasından muzdaribim. Bu nedenle SSD'ye terfi etmeyi planlıyorum yalnız bütçem kısıtlı (200 - 300₺ civarında) az depolama alanına sahip olsa da olur çünkü SSD'ye Windows'u ve Chrome'u kurmayı planlıyorum. Oyunları, kişisel dosyalarımı vb. mevcut HDD'de depolamak istiyorum ama bilgisayarımda NVMe M.2 veya M.2 SATA olup olmadığını bilmiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim ya da siz biliyorsanız bana hangi SSD'yi önerirsiniz?

21 Kasım'a kadar gelen tüm cevapları inceleyerek SSD seçimimi yapacağım, şimdiden herkese teşekkürler😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Ben HP Pavilion 15 BC300NT kullanmaktayım. Bilgisayarımın HDD'li olmasından muzdaribim. Bu nedenle SSD'ye terfi etmeyi planlıyorum yalnız bütçem kısıtlı (200 - 300₺ civarında) az depolama alanına sahip olsa da olur çünkü SSD'ye Windows'u ve Chrome'u kurmayı planlıyorum. Oyunları, kişisel dosyalarımı vb. mevcut HDD'de depolamak istiyorum ama bilgisayarımda NVMe M.2 veya M.2 SATA olup olmadığını bilmiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim ya da siz biliyorsanız bana hangi SSD'yi önerirsiniz?

21 Kasım'a kadar gelen tüm cevapları inceleyerek SSD seçimimi yapacağım, şimdiden herkese teşekkürler😊

Ben baktım giriş bulunmuyor dostum.
Bilgisayarımı Windows 10 yüklü bir şekilde aldım. Peki ben SATA bir SSD alıp HDD ile değiştirip Windows'u ISO dosyalarıyla kurup şu anki keyimle lisanslayabilir miyim? Sanırım keyim OEM key.
@Recep Baltaş ve @Ali Güngör siz de yardım edebilir misiniz lütfen?

Bilgisayarımı Windows 10 yüklü bir şekilde aldım. Peki ben SATA bir SSD alıp HDD ile değiştirip Windows'u ISO dosyalarıyla kurup şu anki keyimle lisanslayabilir miyim? Sanırım keyim OEM key.
@Recep Baltaş ve @Ali Güngör siz de yardım edebilir misiniz lütfen?
Oem keyler sadece tek bir bilgisayarda kullanılabilir yani anakarta gömülüdür. Ana kartını değiştirmeyeceğin için lisansını girebilirsin tabiki.

Merhabalar,

Hocam, bu SSD işinizi hayli hayli görür.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı