HP Pavilion 15-CS2002NT alınır mı?

Crilanqa

Hectopat
Daha fazla  
Linkteki laptopu kullanan var mı? Bu laptopu almayı düşünüyorum fakat hiçbir yerde ne video gördüm ne de kullanıcı yor mu. Kullanan varsa açıklama yapabilir mi?

Aslında Cd sürücüden vazgeçip Sdd'li model tercih etmek hafıza konusunda extra bi adım öne taşır ve hızda etkili olur uğraşa gerek kalmaz :)

Optik sürücü bende de yok onu dert etme hiç lazım olmadı. Sen ekran kartı ve işlemciye bak ve SSD olmadığı için M.2 desteği var mı diye bak. SSD takmak istersen HDD çıkarman gerekir yoksa. Bende M.2 olmasına rağmen fiyat farkından dolayı HDD çıkarıp SSD taktım bazen sorun yaratabiliyor. 1 TB depolamadan 250 GB depolamaya düştüm.

Ekran kartı mx130 dan daha düşük olduğu için pek sıcak bakmadım bu bilgisayara.
Optik sürücü bende de yok onu dert etme hiç lazım olmadı. Sen ekran kartı ve işlemciye bak ve SSD olmadığı için M.2 desteği var mı diye bak. SSD takmak istersen HDD çıkarman gerekir yoksa. Bende M.2 olmasına rağmen fiyat farkından dolayı HDD çıkarıp SSD taktım bazen sorun yaratabiliyor. 1 TB depolamadan 250 GB depolamaya düştüm.
HP'ye mesaj gönderdim. M.2 desteği varmış. İşlemci ve ekran kartı bu fiyat aralığında iyi benim için. İlerleyen zamanda ssd takarım.

Kara Cuma indirimini beklemeli miyim ? Daha iyi indirimli bir laptop yakalayabilir miyim sizce ?

Ekran kartı mx130 dan daha düşük olduğu için pek sıcak bakmadım bu bilgisayara.

HP'ye mesaj gönderdim. M.2 desteği varmış. İşlemci ve ekran kartı bu fiyat aralığında iyi benim için. İlerleyen zamanda ssd takarım.

Kara Cuma indirimini beklemeli miyim ? Daha iyi indirimli bir laptop yakalayabilir miyim sizce ?
M.2 desteği varsa ve özellikler sana uygunsa almanda sakınca yoktur. En azından SSD takarken SATA veya M.2 tercihi senin elinde olur. İndirim günleri için bir şey diyemem çünkü indirim zamanlarında Hepsiburada’nın fiyatları şişirip sonra da indirim yaptık dediğini çok gördüm ama şans işi tabi biraz bazen iyi indirim yaptığı da oluyor. Bu yüzden bu kararı da size bırakıyorum :)

O fiyata alacağın FHD ve SSD bilgisayar önereceğim bilgisayar. İşlemcisi i5 8250U yakın performansı olup Vega 8 ekran kartı MX130 ekran kartından güçlü kalıyor.

SSD sonra alırım diyorsanız. SSD, HDD yerine takıp DVD yerine de HDD takılabilir ileride. FHD değil ancak MX150 ekran kartı da MX130 kartından güçlü kart. Ayrıca Radeon 530 ve Vega 8 kartından güçlü MX150 ekran kartı da.

Yerinizde olsam o fiyata Kara Cuma bekleyip oyun PC bakarım. Hem SSD hem MX150 alıp oyun oynama yerine dediğim gibi o fiyata indirimi bekleyip alırdım. Ama hafif olsun işlerimi halledeyim ve temel oyunlar oynarım diyorsanız iki önerdiğimi alabilirsiniz. Radeon 540 hem SSD hemde HDD olanı vardı şuan kalmamış onu önerirdim. Fiyatı da daha uygun oluyordu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı