Benim attığım daha iyi 1650 var MSI GF63 Thin 8SC-252XTR Intel Core i5 8300H 8GB 256GB SSD Fiyatıbende de şu an acer var ve resmen bıktım o yüzden hiç yanaşmıyorum. garantiliyken kaç defa bozulduğunu hatırlamıyorum bile
5000 tl ye kadar bütçe var. önerin varmı? ve monsterdamı kötü ?
MSI GF63 8RD-620XTR Intel Core i5 8300H 8GB 256GB SSD Fiyatı ne dersiniz daha mı iyi ?
ssd konusuna pek hakim değilim ama yetmez diyorlar ve tek fanlıymışBenim attığım daha iyi 1650 var MSI GF63 Thin 8SC-252XTR Intel Core i5 8300H 8GB 256GB SSD Fiyatı
Yok bunu almayın yok şunu almayın diyenlere kanmayın. Fiyatına göre güzel görünüyor ancak bu fiyattan şüphelenmedim değil tabi![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
hp laptop almayın.
Yıllarca hp pavilion dv-6 gibi modelleri kullandım kronik olarak ekran kartını görmeme sorunları var . Bunla ilgili teknik destek çok kötü . Bu sorun yabancı forumlarda ve youtubeda da görebileceğiniz üzere insanlara kafayı yedirtmiş. En son firma değil Catslab ekibi kendisi sürücü üretmeye başladı. Hp pişmanlıktır. Her türlü Amd sürücüyü kursanız temiz format atsanız resmi driverları kursanız bile sorun resmi olarak değil bu sorunla boğuşan birinin yayınladığı sürücüyle çözülüyordu . (Yama)Hangi bakımdan hp laptop almayın dediniz acaba?
lenovo hakkında neden öyle dediniz hocam?Ben de bu civarda lenovoda güzel bir bilgisayar buldum da.o zaman en iyi seçenek hp kalıyor monster abradan daha iyi deniyor oyun açısından.acerdan bıktım, msi da bütçeme uygun bulduğumda ssd yetmiyor lenovo yu düşünmesi bile komik zaten. hp alıcam galiba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.