HP Pavilion 15-CX0026NT alınır mı?

o zaman en iyi seçenek hp kalıyor monster abradan daha iyi deniyor oyun açısından.acerdan bıktım, msi da bütçeme uygun bulduğumda ssd yetmiyor lenovo yu düşünmesi bile komik zaten. hp alıcam galiba

Hangi bakımdan hp laptop almayın dediniz acaba?
Yıllarca hp pavilion dv-6 gibi modelleri kullandım kronik olarak ekran kartını görmeme sorunları var . Bunla ilgili teknik destek çok kötü . Bu sorun yabancı forumlarda ve youtubeda da görebileceğiniz üzere insanlara kafayı yedirtmiş. En son firma değil Catslab ekibi kendisi sürücü üretmeye başladı. Hp pişmanlıktır. Her türlü Amd sürücüyü kursanız temiz format atsanız resmi driverları kursanız bile sorun resmi olarak değil bu sorunla boğuşan birinin yayınladığı sürücüyle çözülüyordu . (Yama)

o zaman en iyi seçenek hp kalıyor monster abradan daha iyi deniyor oyun açısından.acerdan bıktım, msi da bütçeme uygun bulduğumda ssd yetmiyor lenovo yu düşünmesi bile komik zaten. hp alıcam galiba
lenovo hakkında neden öyle dediniz hocam?Ben de bu civarda lenovoda güzel bir bilgisayar buldum da.

Bilgisayarı 3 yıl kullandım ısınma problemi yaşadım hatta fan bozuldu ve değiştirdim monitörü 60hz'den 75 hz'e overclock desteklediğini farkettim m.2 ssd takmam için bütün intel optane yazılımlarını kaldırmam gerekti fps konusunda ne iyi ne kötü konusunda 4x2 olması 8x1 den daha iyi bir performans veriyor ama bilgisayarın bakımını sık sık yapmanızı öneririm benim gibi sabah akşam kullanırsan batarya şişebiliyor 😅 kısacası almanı önermiyorum çok uğraştırdı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı