HP Pavilion 15-DK0005NT vs Monster Abra A54 V15.1.1

Letsplaygwent

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat mühendisi öğrencisi.
Attığım resimlerdeki laptopları almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım.
500GB SSD yeterli gibi geliyor bana, çünkü şu an toplama bilgisayarım var ve ağır oyunları onda oynuyorum, laptopu üniversite için bir de işte iyi şekilde oyunları açması için alıyorum.
HP’de bir de Windows 10 var tabi.
Ama HP için ısınma sorunları falan diyorlar, sizce hangisini almalıyım? Veya başka bir laptop öneriniz de olabilir, GTX 1650 olursa iyi olur, 1050 biraz eskidi.

26ED32F3-7C85-485C-AC52-79E88DE2C3D3.png E295774A-755C-4301-AD14-8D4F28CB5885.png

Tavsiyem Windows'a para verme orjinal Windows kurulu bilgisayarlar freedos Lara göre en az 500 tl pahalı oluyor. Yani HP'nin değeri donanımsal olarak 5400 falan. İkinci olaeak Arkadaş monster kullanıyor ısınma sorunu yok turbo fana kolay kolay geçmiyor istersen sen geçirebilirsin. Üçüncü olarak monsterdaki ssd 500e 500e okuma yazmaya sahip. Windows'a 10 20tl gibi bir bedel ödeyip sahip olabilirsin key alarak. He ben görselliğe takılıyorum diyorsun monster 4 bölge rgb Aydınlatma klavyesi var. Gel gelelim benim tavsiyeme limitini 6300 yazma şansın varsa abra a5 v15.2.1 al i7li versiyonu

Tavsiyem Windows'a para verme orjinal Windows kurulu bilgisayarlar freedos Lara göre en az 500 tl pahalı oluyor. Yani HP'nin değeri donanımsal olarak 5400 falan. İkinci olaeak Arkadaş monster kullanıyor ısınma sorunu yok turbo fana kolay kolay geçmiyor istersen sen geçirebilirsin. Üçüncü olarak monsterdaki ssd 500e 500e okuma yazmaya sahip. Windows'a 10 20tl gibi bir bedel ödeyip sahip olabilirsin key alarak. He ben görselliğe takılıyorum diyorsun monster 4 bölge rgb Aydınlatma klavyesi var. Gel gelelim benim tavsiyeme limitini 6300 yazma şansın varsa abra a5 v15.2.1 al i7li versiyonu
Düşünüyorum İ7’li versiyonu da, aynen monster’a yanaydı tercihim biraz zaten.
Teşekkür ederim tavsiyen için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı