HP Pavilion 15-EC0006NT oyunlarda anlık FPS düşmesi

Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB
Meslek
Freelance Grafik Tasarımcı
İyi akşamlar herkese. Apex Legends oyununda arada sırada FPS'im sabit 60'dan 1-5 arasına düşüyor ve 5-6 saniye sürüyor sonra düzeliyor. Arka planda hiçbir şey açık değil hatta dosya gezginini bile kapatıyorum yine oluyor. 3-5 dakikada bir oluyor bu durum, süre değişebiliyor. Isı değerleri; işlemci Ryzen 5 3550H (90'a çıkıyor en fazla, 80-90 arası, ekran kartı GTX 1650 4 GB 70-75 arası). Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Bilen yok mu arkadaşlar, çok can sıkıcı bir sorun.

Son düzenleme:
İyi akşamlar herkese. Apex Legends oyununda arada sırada FPS'im sabit 60'dan 1-5 arasına düşüyor ve 5-6 saniye sürüyor sonra düzeliyor. Arka planda hiçbir şey açık değil hatta Dosya Gezgini'ni bile kapatıyorum yine oluyor. 3-5 dakikada bir oluyor bu durum, süre değişebiliyor. Isı değerleri; işlemci Ryzen 5 3550H (90'a çıkıyor en fazla, 80-90 arası, ekran kartı GTX 1650 4 GB 70-75 arası). Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Bilen yok mu arkadaşlar, çok can sıkıcı bir sorun.

Bende aynı sorunu yaşıyorum laptopum seninkinin bir tık üstü.

Bende aynı sorunu yaşıyorum laptopum seninkinin bir tık üstü.
Hocam ben bu sorunu laptop standı alarak çözdüm. Sıcaklık sorunmuş. Bir de ramim 8 di onu 16 a çektim. İkisi de ayrı ayrı işe yarıyor ama sıcaklık en büyük etken. Havanın çıkışı için ortam sağladım standı kullanarak.

Hocam ben bu sorunu laptop standı alarak çözdüm. Sıcaklık sorunmuş. Bir de RAM'im 8'di onu 16'a çektim. İkisi de ayrı ayrı işe yarıyor ama sıcaklık en büyük etken. Havanın çıkışı için ortam sağladım standı kullanarak.

Yeni açtım konuyu benim sıcaklıklar yüksek değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı