HP Pavilion 15-EC0008NT alınmalı mı?

Taha Doğruer

Hectopat
Arkadaşlar ben bu HP Pavilion 15-EC0008NT laptopu fiyatından ötürü almak istiyorum ama AMD Ryzen 3550H işlemcisi var. Genelde AMD'yi laptopta önermiyorlar ve performansı da biraz da düşük. Bu işlemci diğer donanımları besleyebilir mi? Pek de anlamadığım için soruyorum, sizce alınır mı, sıkıntı oluşturur mu? Ya da 4000-6000 arası laptop önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Ürün linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam AMD işlemcili gaming laptop almazdım. Sebebi performans değil, benchmarklarda aşağı yukarı hangi işlemci ayarında olduğunu anlıyorsun zaten, işlemci 8265U'ya yakın. Frekans düşürdüğünde ya da üretici bazı özelliklerini kıstığı zaman sen ayar çekmek istersen Intel'deki gibi XTU ya da Throttlestop kullanamazsın. AMD için de birşeyler yapılabiliyor ama aynı basitlikte değil.

Benim için tek sebep bu. Intel ya da AMD, bu işlerle zaten uğraşmam diyorsan, ürünün incelemelerine ve kullanıcı yorumlarına bakarak karar verebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı