Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.287 Çözümler 20 21 Haziran 2021 #1 Evet başlıkta yazdığım gibi HP Pavilion - 15-EC0012NT bilgisayarımda orijinal halinden gelen bir 256 GB'lık SSD var. Buna ayrı olarak eski bir HDD mi takabilir miyim? Fazladan bir port bulunuyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2021
Evet başlıkta yazdığım gibi HP Pavilion - 15-EC0012NT bilgisayarımda orijinal halinden gelen bir 256 GB'lık SSD var. Buna ayrı olarak eski bir HDD mi takabilir miyim? Fazladan bir port bulunuyor mu?
Çözüm T T Tekin Alakuş 21 Haziran 2021 Specialized dedi: Oraya SSD takılı şu an ama ben harici olarak takmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Baştan söyleseydiniz ya. Harici olarak takmak için HDD kutusu gerekiyor. O konuda fazla bilgim yok, yeni konu açarak öneri isteyin.
Specialized dedi: Oraya SSD takılı şu an ama ben harici olarak takmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Baştan söyleseydiniz ya. Harici olarak takmak için HDD kutusu gerekiyor. O konuda fazla bilgim yok, yeni konu açarak öneri isteyin.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 21 Haziran 2021 #2 Takılır. Artı 0 Eksi
KS KS Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.287 Çözümler 20 21 Haziran 2021 #3 Tekin Alakuş dedi: Takılır. Genişletmek için tıkla... bende olan hdd baya eski bir model ama sorun olur mu ? Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Takılır. Genişletmek için tıkla... bende olan hdd baya eski bir model ama sorun olur mu ?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 21 Haziran 2021 #4 Specialized dedi: bende olan hdd baya eski bir model ama sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla... HDD bozuk değilse kullanabilirsiniz. Ondan önce disk takmak için bir kablo gerek, kutudan çıkması gerekir. Elinizde öyle bir şey var mı? Artı 0 Eksi
Specialized dedi: bende olan hdd baya eski bir model ama sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla... HDD bozuk değilse kullanabilirsiniz. Ondan önce disk takmak için bir kablo gerek, kutudan çıkması gerekir. Elinizde öyle bir şey var mı?
KS KS Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.287 Çözümler 20 21 Haziran 2021 #5 Tekin Alakuş dedi: HDD bozuk değilse kullanabilirsiniz. Ondan önce disk takmak için bir kablo gerek, kutudan çıkması gerekir. Elinizde öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... ayrıca bir kablo çıkmadı ama bazı yerlerde içinde olduğu söylenmiş sanırım Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: HDD bozuk değilse kullanabilirsiniz. Ondan önce disk takmak için bir kablo gerek, kutudan çıkması gerekir. Elinizde öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... ayrıca bir kablo çıkmadı ama bazı yerlerde içinde olduğu söylenmiş sanırım
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 21 Haziran 2021 #6 Specialized dedi: Ayrıca bir kablo çıkmadı ama bazı yerlerde içinde olduğu söylenmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Olabilir, servisi arayıp bir sorun bakalım. Artı 0 Eksi
Specialized dedi: Ayrıca bir kablo çıkmadı ama bazı yerlerde içinde olduğu söylenmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Olabilir, servisi arayıp bir sorun bakalım.
KS KS Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.287 Çözümler 20 21 Haziran 2021 #7 Tekin Alakuş dedi: Olabilir, servisi arayıp bir sorun bakalım. Genişletmek için tıkla... aslında yazdım ama yarım yamalak bir cevap aldım Orijinalinde içerisinde hdd olmayan cihazlarda hdd portu olmayabiliyor. Hdd portu varsa ekleme yapabilirsiniz. tarzında bir cevap aldım Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Olabilir, servisi arayıp bir sorun bakalım. Genişletmek için tıkla... aslında yazdım ama yarım yamalak bir cevap aldım Orijinalinde içerisinde hdd olmayan cihazlarda hdd portu olmayabiliyor. Hdd portu varsa ekleme yapabilirsiniz. tarzında bir cevap aldım
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 21 Haziran 2021 #8 Specialized dedi: aslında yazdım ama yarım yamalak bir cevap aldım Orijinalinde içerisinde hdd olmayan cihazlarda hdd portu olmayabiliyor. Hdd portu varsa ekleme yapabilirsiniz. tarzında bir cevap aldım Genişletmek için tıkla... İsterseniz biraz araştırın, olmadı söküp bakın. Artı 0 Eksi
Specialized dedi: aslında yazdım ama yarım yamalak bir cevap aldım Orijinalinde içerisinde hdd olmayan cihazlarda hdd portu olmayabiliyor. Hdd portu varsa ekleme yapabilirsiniz. tarzında bir cevap aldım Genişletmek için tıkla... İsterseniz biraz araştırın, olmadı söküp bakın.
KS KS Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.287 Çözümler 20 21 Haziran 2021 #9 İsterseniz biraz araştırın, olmadı söküp bakın. nasıl anlayabilirim acaba bu konuda biraz bilgisizim dostum ya Artı 0 Eksi
İsterseniz biraz araştırın, olmadı söküp bakın. nasıl anlayabilirim acaba bu konuda biraz bilgisizim dostum ya
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 21 Haziran 2021 #10 Specialized dedi: İsterseniz biraz araştırın, olmadı söküp bakın. nasıl anlayabilirim acaba bu konuda biraz bilgisizim dostum ya Genişletmek için tıkla... Laptopunuz oyuncu Laptop'u değil mi? Yuva olma ihtimali çok yüksek. En garanti içini açıp bakın ama %90 ihtimalle vardır. Artı 0 Eksi
Specialized dedi: İsterseniz biraz araştırın, olmadı söküp bakın. nasıl anlayabilirim acaba bu konuda biraz bilgisizim dostum ya Genişletmek için tıkla... Laptopunuz oyuncu Laptop'u değil mi? Yuva olma ihtimali çok yüksek. En garanti içini açıp bakın ama %90 ihtimalle vardır.