HP Pavilion 15-EC0014NT unexpected Store exception hatası

FurMark testinde GTX 1650 olmasına rağmen 1080P 44 FPS aldım normal mi bu? Bilgisayarı yeni aldım 4 ayda termal macun vb eskimiş ve de fanlar pislenmiş olabilir mi?

Olabilir. Örneğin benim bilgisayarın fanlarını 4 ay önce temizlemiştim. 4 ay sonra kasmalar ve ısınmalar başladı. Bilgisayarımın fanı olduğu kısmı açınca soğutma deliklerinin tozlarla tıkandığını gördüm. O zaman Minecraft bile kasıyordu. Fanı temizledim termal macunu yeniledim artık bilgisayarım fabrikadan yeni çıkmış gibi oldu. Size de tavsiye ederim.

Masaüstü bilgisayarlar için en az yılda bir, laptoplar için ise altı ayda bir bakımı yapılıp temizlenmelidir.

Sağ olun yardımınız için. HP ile iletişime geçeceğim umarım serviste bakmamazlık yapıp birşeyi yok deyip göndermezler. ASUS TUF Gaming alsaydım daha farklı olur muydu diye düşünmeden duramıyorum.

Servise hala götürmedim biraz uzakta sorun devam ediyor çözüm önerisi yapacak var mı?
Bir de ek olarak dün yine SSD ile alakalı hata aldım bilgisayar açılırken çekmeye zamanım olmadı ama System detected ile başlayan bir hata aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı