HP Pavilion 15-EC1004NT sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan ali17
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.220

Sistemin serin çalışmasını istiyorsan kesinlikle Acer Nitro almalısın bence, şu an yorumu Acer Nitro'dan yazıyorum. Ben 1660 Ti HP laptop yerine Acer aldım bilerek çünkü Nitro serisi gerçekten güzel ve serin, bir de yanlış bilmiyorsam yanlışsam lütfen düzeltin HP'lerde çok fazla bir ısınma sorunu var diye biliyorum.

Sistemin serin çalışmasını istiyorsan kesinlikle Acer Nitro almalısın bence, şu an yorumu Acer Nitro'dan yazıyorum. Ben 1660 Ti HP laptop yerine Acer aldım bilerek çünkü Nitro serisi gerçekten güzel ve serin, bir de yanlış bilmiyorsam yanlışsam lütfen düzeltin HP'lerde çok fazla bir ısınma sorunu var diye biliyorum.
Düzeltildi diye biliyorum.

Acer yeni çıkan oyunları oynamak, gerektiğinde Office programları, çizim programları gibi şeyleri yapmamda yeterli gelir mi? Ben daha çok günlük kullanım ve bazen oyun oynamak için kullanacağım. Uzun yıllar benimle kalsın istiyorum.

Yeterli, ben de aynı amaçla kullanıyorum. Derslerim ara sıra eğlence oyun ve yazılım. Sadece depolama ve RAM arttırman gerekebilir onu da İstanbul'daki serviste ücretsiz takıyorlar RAM ve HDD'yi yollarsan. Ama 1650 Ti gücünü de bilmen gerekiyor neler oynayacağına bağlı.

Evet ben de nitro serisini serin çalışıyor diye tercih etmek istedim sizden kullanıcı deneyimi duymak güzel oldu. HP için ısınma sorunlarını ben de duymuştum.
Yeterli, ben de aynı amaçla kullanıyorum. Derslerim ara sıra eğlence oyun ve yazılım. Sadece depolama ve RAM arttırman gerekebilir onu da İstanbul'daki serviste ücretsiz takıyorlar RAM ve HDD'yi yollarsan. Ama 1650 Ti gücünü de bilmen gerekiyor neler oynayacağına bağlı.
depolama çok sıkıntı çıkarmaz benim için ama ram takviyesi gerekebilir ilerleyen süreçte.

Evet ben de Nitro serisini serin çalışıyor diye tercih etmek istedim sizden kullanıcı deneyimi duymak güzel oldu. HP için ısınma sorunlarını ben de duymuştum.

Ben çok tereddüt ederek almıştım, ekran kartı gerçekten çok serin en fazla 70 derece gördüm o da 4 saat RDR2 gibi ağır bir oyun oynadığımda olmuştu. Fanların gücünü belki merak ediyorsunuzdur ekran kartı 5769 RPM işleci 5400 RPM'e kadar çıkabiliyor. Nitro sense tuşunun gelmesi oradan güç ayarları ve sıcaklığa kısa yoldan bakmak gerçekten çok iyi olmuş. Sadece tek sıkıntısı RAM ve depolama için servise yollamak zorunda kalmak, kendiniz açıp takamıyorsunuz.

Ben çok tereddüt ederek almıştım, ekran kartı gerçekten çok serin en fazla 70 derece gördüm o da 4 saat RDR2 gibi ağır bir oyun oynadığımda olmuştu. Fanların gücünü belki merak ediyorsunuzdur ekran kartı 5769 RPM işleci 5400 RPM'e kadar çıkabiliyor. Nitro sense tuşunun gelmesi oradan güç ayarları ve sıcaklığa kısa yoldan bakmak gerçekten çok iyi olmuş. Sadece tek sıkıntısı RAM ve depolama için servise yollamak zorunda kalmak, kendiniz açıp takamıyorsunuz.
70 Dereceyi geçmemesi çok iyi işlemci de fazla yükselmiyorsa baya serinmiş. Servise yollamak benim için sorun olmaz başka bir bilgisayarım daha var idare edilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı