HP Pavilion 15-EC1004NT sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan ali17
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.217
70 dereceyi geçmemesi çok iyi işlemci de fazla yükselmiyorsa bayağı serinmiş. Servise yollamak benim için sorun olmaz başka bir bilgisayarım daha var idare edilir.

i5 10300 h için sıcaklık değerlerine bir bakalım, işlemci ısınabilir 80'lerin üstünü görebilir ama ideal sıcaklıklar laptop için o hepsinde ısınacak yani en iyisi yine Acer bence F/P için. Benim Ryzen 7 4800 h 84-85 dereceye kadar çıkıyor ama 95 dereceye kadar laptop işlemcileri için sıkıntı yok demektir.

Düzeltilmedi.

Bütçen tam olarak nedir? Bunu alıp RAM eklersen attığın iki seçenekten de daha iyi olur:

Bütçem 8 bin ama değerse biraz daha çok yükseltebilirim ucu açık.
Attığınız bilgisayarın 120 hz ve 4600 h işlemci olması çok iyi ama ekran kartı düz 1650 galiba ?
Lenova hakkında fazla bir bilgim yok soğutması kaliteli mi acaba ve malzeme kalitesi ?

i5 10300 h için sıcaklık değerlerine bir bakalım, işlemci ısınabilir 80'lerin üstünü görebilir ama ideal sıcaklıklar laptop için o hepsinde ısınacak yani en iyisi yine Acer bence F/P için. Benim Ryzen 7 4800 h 84-85 dereceye kadar çıkıyor ama 95 dereceye kadar laptop işlemcileri için sıkıntı yok demektir.
Çok teşekkürler kullanıcı deneyiminiz benim için çok faydalı oldu. Sağolun.

Bütçem 8 bin ama değerse biraz daha çok yükseltebilirim ucu açık.
Attığınız bilgisayarın 120 hz ve 4600 h işlemci olması çok iyi ama ekran kartı düz 1650 galiba ?
Lenova hakkında fazla bir bilgim yok soğutması kaliteli mi acaba ve malzeme kalitesi ?
Malzeme kalitesi Acer Nitro’dan daha iyi ve soğutma kabiliyeti olarak aşağı yukarı aynı diyebiliriz.

1650 Ti ve 1650 arasında pek fark yok, CUDA Core vs. aynı ise en fazla 5 FPS fark olur, oyuna göre daha da az hatta. OC yaparak da yetişebiliyorsun.

Nitro serisi içinde benim attığımdan, farklı bir nitro öneriniz var mı ?
Aynı modelin yani ''AN515-55'' modelin daha düşük versiyonu var sonu 55 yerine 54 ile bitiyor.

Aradaki farka ''değer mi?'' bilmem ama karar sizin.

Attığınız Nitro serisinin en F/P ürünüdür.

Tükenmeseydi kesinlikle bunu önerirdim - bende de bu var -ryzen 7 4800 hler I7-10'dan güçlü laptop için. Stoklar gelince bu da olabilir fakat korona vakti üretimler aşırı yavaş ve geç.
ben de ilk bunu almak istemiştim ama malesef tükenmiş ya :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı