Hocam eğer imkanınız varsa HP Pavilion Dizüstü Bilgisayar, 15,6'' FHD IPS, AMD Ryzen 7-4800H, 16 GB RAM, 1 TB HDD + 256 GB SSD, GeForce GTX 1660Ti, FreeDOS, 24D44EA: Amazon.com.tr şiddetle tavsiye ederim, keza aynısına sahibim tatminkar edici bir laptop en hayran olduğum şey 3. nesil NVMe M.2 SSD 3500 okuma 2400 civarı yazma hızı.
Peki CS:GO, PUBG, GTA 5 gibi oyunlarda FPS ısınma durumları nasıldı acaba özellikle CS:GO çok merak ediyorum eğer oynuyorsanız?
Hocam bu bütçeye çıksam Tulpar alırım RTX 2060 10.700 civarlarina maalesef 9500 civarı bütçem var.
Maalesef CS:GO oynamıyorum ama LoL'de FPS sabitlemeden yüksek grafiklerde ısınma değeri 65-68 arasıydı.
İşte hiçbir Tulpar bunun kalitesinde olmaz mesele bu kardeşim senin bu yorumuna istinaden açıklama yapmayacağım çok değerli bilgilerim vardıen basit örneğinden hiçbir Monster sana 3500 okuma 2600 yazma hızı vermez
ayrıca RTX dediğinin öyle pek büyük bir havası yok altı üstü 15-20 FPS fark ve ışın izleme teknolojisi tamamen satış stratejisinden ibaret ki ışın izleme teknolojisini açıp(rtX) FPS düşmesi yiyen binlerce insan yorumu okudum keza satış stratejisi.
Kesinlikle yanlış anlamayın ama ancak CS'ye bakma gereksinimi bile duymayin bu tip bir cihazdaPeki CS:GO, PUBG, GTA 5 gibi oyunlarda FPS ısınma durumları nasıldı acaba özellikle CS:GO çok merak ediyorum eğer oynuyorsanız?
Bu arada dostumun attığı cihaz müthiş bir cihaz. Durumunuz var ise kesinlikle üstüne koyup bunu almalısınız, sizi tatmin edecektir.Maalesef CS:GO oynamıyorum ama LoL'de FPS Sabitlemeden yüksek grafiklerde ısınma değeri 65-68 arasıydı
İşte hiçbir Tulpar bunun kalitesinde olmaz mesele bu kardeşim senin bu yorumuna istinaden açıklama yapmayacağım çok değerli bilgilerim vardıen basit örneğinden hiçbir Monster sana 3500 okuma 2600 yazma hızı vermez
ayrıca RTX dediğinin öyle pek büyük bir havası yok altı üstü 15-20 FPS fark ve ışın izleme teknolojisi tamamen satış stratejisinden ibaret ki ışın izleme teknolojisini açıp(RTX) FPS drop yiyen binlerce insan yorumu okudum keza satış stratejisi.
Bende öyle düşünüyorum da merak ettiğim için sormak istedim bir şüphem yok yani. Cevaplarınız için çok sağolunKesinlikle yanlış anlamayın ama ancak CS'ye bakma gereksinimi bile duymayin bu tip bir cihazdafps yönünden zaten ekran 60 hz. olduğu için en en en kötü 60 fps alacağınızdan tam bir verim söz konusu bu açıdan. Grafik anlamında olsun güçlü bir oyun zaten değil, originste 72° derece görüyorsa maksimum CS'yi tahmin etmek zor olmamalı işlemci gücü zaten müthiş. PUBG hakkında net bir şey söyleyemesem de CS yönünden kesinlikle düşünmeyin bence. Benzer ya da alt sistemlerin videoları varsa değerlerini izleyebilirsiniz youtube dan. Bahsettiğiniz oyunlara ve zamana sahip olsam sizin için hepsini test yapmak isterdim. Ama cidden ben originsin yeterlilik seviyesinde bir test oyunu olduğunu düşünüyorum
Bu arada dostumun attığı cihaz müthiş bir cihaz. Durumunuz var ise kesinlikle üstüne koyup bunu almalısınız, sizi tatmin edecektir.
10.000 üzerine çıkarsam en son alacağım laptop tulpar olur. Şurada hala monster'ı tercih edeceğini söyleyenler var gülmemek güç. O kadar para vereceğim ama adaptörü daha az güç verdiğinden dolayı rakiplerinden daima daha güçsüz olacak. Işlemcimin turbo boost'unu tamamı ile kullanamayacağım. Üstelik oyunlarda HP ile bir tık fark olsa bile edit ve işleme konusuna geldiğinde dağlar kadar fark olacak. Ryzen 5 4XXXH bile I7 10750H'ı çok rahatlıkla tokatlarken Ryzen 7 4800H'dan bahsediyoruz. Şu an mobil işlemci skalasının bu fiyatta ve hatta üst segment için bile kralı denebilecek bir işlemci. Üstelik 256GB ssd bulunurken diğer tarafta ise 1TB HDD ve SSD bulunuyor. Ram kısmında ise 16 bulunuyor. Yukarıda güçten de bahsettim ama şunu da eklemek isterim. Ryzen 7 4800H 45W'lık bir işlemci tıpkı monster'daki I7 10750H gibi. RTX2060 ise GTX1660Ti'dan daha fazla güce ihtiyaç duymasına rağmen HP'nin adaptörü 200W güç verirken tulpar t5 v19.2 yani rtx2060 ve i7'li olan laptopta 180W güç veriyor. Gülmemek elde değil hahahaHocam bu bütçeye çıksam Tulpar alırım RTX 2060 10.700 civarlarina maalesef 9500 civarı bütçem var.
Yanlış anlamayın hocam, bilgileri öğrenmek isterim ben sadece okuduklarımdan çıkarım yapıyorum yoksa pek bir bilgim yok.
Hocam eğer imkanınız varsa HP Pavilion Dizüstü Bilgisayar, 15,6'' FHD IPS, AMD Ryzen 7-4800H, 16 GB RAM, 1 TB HDD + 256 GB SSD, GeForce GTX 1660Ti, FreeDOS, 24D44EA: Amazon.com.tr şiddetle tavsiye ederim, keza aynısına sahibim tatminkar edici bir laptop
Adaptörün düşük olmasının etkisini sadece işlemci ve ekran kartını aynı anda tam performansla kullanan uygulamalarda görürsünüz. Onun dışında oyunda etkisi olmaz.10.000 üzerine çıkarsam en son alacağım laptop tulpar olur. Şurada hala monster'ı tercih edeceğini söyleyenler var gülmemek güç. O kadar para vereceğim ama adaptörü daha az güç verdiğinden dolayı rakiplerinden daima daha güçsüz olacak. Işlemcimin turbo boost'unu tamamı ile kullanamayacağım. Üstelik oyunlarda HP ile bir tık fark olsa bile edit ve işleme konusuna geldiğinde dağlar kadar fark olacak. Ryzen 5 4XXXH bile I7 10750H'ı çok rahatlıkla tokatlarken Ryzen 7 4800H'dan bahsediyoruz. Şu an mobil işlemci skalasının bu fiyatta ve hatta üst segment için bile kralı denebilecek bir işlemci. Üstelik 256GB ssd bulunurken diğer tarafta ise 1TB HDD ve SSD bulunuyor. Ram kısmında ise 16 bulunuyor. Yukarıda güçten de bahsettim ama şunu da eklemek isterim. Ryzen 7 4800H 45W'lık bir işlemci tıpkı monster'daki I7 10750H gibi. RTX2060 ise GTX1660Ti'dan daha fazla güce ihtiyaç duymasına rağmen HP'nin adaptörü 200W güç verirken tulpar t5 v19.2 yani rtx2060 ve i7'li olan laptopta 180W güç veriyor. Gülmemek elde değil hahaha