HP Pavilion 15-EC2016NT alınır mı?

AliYağcı

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, dün Hepsiburada'da gezinirken gördüğüm HP Pavilion bilgisayar fiyatıyla ilgimi çekti. 8300 TL'ye 3050 Ti hem de 144 Hz ekranı var. Satıcının Google yorumlarını okudum 1,9 puanı var. Hepsiburada'da ise 9,8. Google'da yerden yere vurmuşlar teşhir ürünü satıyor vs. diye ama bazı yorumlarda var ki "Kötü yorumlara bakmayın, sorunsuz geldi." gibi. Aynı satıcı aynı bilgisayarı Trendyol'da 8000 TL'ye satıyor. Sattığı diğer ürünlerin yorumları gayet iyi, kötü bir yorum göremedim. Sizce bu laptopu alsam bir sıkıntı çıkar mı?

Not: Resmi HP partneri ve HP garantisi olduğu yazıyor Hepsiburada'da.

Laptop linki: https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...sinabilir-bilgisayar-434l1ea-p-HBCV00000ICSHV.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde bir sorum var.Isınma sorunu var mı denediğiniz oyunlardaki fps ve sıcaklık degerlerini yazar mısınız ?

Merhabalar, dün Hepsiburada'da gezinirken gördüğüm HP Pavilion bilgisayar fiyatıyla ilgimi çekti. 8300 TL'ye 3050 Ti hem de 144 Hz ekranı var. Satıcının Google yorumlarını okudum 1,9 puanı var. Hepsiburada'da ise 9,8. Google'da yerden yere vurmuşlar teşhir ürünü satıyor vs. diye ama bazı yorumlarda var ki "Kötü yorumlara bakmayın, sorunsuz geldi." gibi. Aynı satıcı aynı bilgisayarı Trendyol'da 8000 TL'ye satıyor. Sattığı diğer ürünlerin yorumları gayet iyi, kötü bir yorum göremedim. Sizce bu laptopu alsam bir sıkıntı çıkar mı?

Not: Resmi HP partneri ve HP garantisi olduğu yazıyor Hepsiburada'da.

Laptop linki: https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...sinabilir-bilgisayar-434l1ea-p-HBCV00000ICSHV.
Hocam bende almayı düşünüyorum hepsiburada dan aynı bilgisayarı ısınma sorunu olur mu sence? Cok iyi özellikleri var bu fiyata alınır bence

Urun kaldirildi mi ?
evet trendyol ve hepsiburadadan kaldırıldı
Urun kaldirildi mi ?
ama yine gelebilir büyük ihtimalle kaldırıp ekliyorlar herhalde stok gelince, takipte kalmanı öneririm
bu laptopu satın alan var mı varsa sorun yaşadınız mı ben de satın aldım ve bekliyorum hala sıkıntı çıkmasından korkuyorum, gelince buraya haber edeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı