HP Pavilion 15 Ekran Çerçevesinde Açılma

Merhabalar öncelikle. Elimde 1 sene 3 aydır kullandığım bir HP Pavilion oyuncu dizüstü bilgisayarı var ve garantisi devam ediyor. Laptopun kendi kasası plastik olmasa da ekran kısmı ve kapağı öyle ve aşırı kaliteli bir malzeme hissi vermiyordu ama açılmasını da beklemiyordum. Herhangi bir zorlayıcı harekette bulunmadım, aça kapaya kendisi gevşemiş olsa gerek ki yapışkanı çıkmış aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü üzere:

Eki Görüntüle 611742

HP servisine göndersem sizce sıkıntı çıkarırlar mı "kullanıcı hatası" gibi? Laptopun bir süre gelmemesi sıkıntı olmaz, kaç iş günü olduğu önemli değil. Ayrıca içindeki kişisel dosyalarımı yedekleyebileceğim bir harici diskim bulunmuyor ama yazılımla ilgili bir işleri olmadığı için cihaza şifre koyup göndermeyi düşünüyorum.
Merhaba nasıl bir işlem yaptınız, servise gönderdiniz mi bende de aynı sıkıntı var. Teşekkürler

Konuyu hortlatıyorum ama hocam garantiye vs. verdiniz mi sonuç ne oldu acaba?
Teknik servise gönderip yazmış olduğum tecrübelerimi okumuşsunuz sonradan sanırım :).

O konuda da yazdığım gibi servisle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve garanti kapsamında ücretsiz tamir edildi. Sanıyorum ki 2018 Pavilion Gaming kasalarının tasarım hataları gereği menteşesi biraz daha zayıf. Sizin kullandığınız da benzer tip fakat yenilenmiş kasadan sanıyorum ki. Fanların hava çıkışlarının bulunduğu yer daha dışarıya doğru verilmiş bir şekilde, dolayısıyla ekran da kasadan biraz daha yükseltilmiş duruyor. Tasarım hataları varsa bile yeni kasalarda çözmüşler gibi.

Sizin yaşadığınız herhangi bir sorun var mı laptopla ilgili?

Teknik servise gönderip yazmış olduğum tecrübelerimi okumuşsunuz sonradan sanırım :).

O konuda da yazdığım gibi servisle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve garanti kapsamında ücretsiz tamir edildi. Sanıyorum ki 2018 Pavilion Gaming kasalarının tasarım hataları gereği menteşesi biraz daha zayıf. Sizin kullandığınız da benzer tip fakat yenilenmiş kasadan sanıyorum ki. Fanların hava çıkışlarının bulunduğu yer daha dışarıya doğru verilmiş bir şekilde, dolayısıyla ekran da kasadan biraz daha yükseltilmiş duruyor. Tasarım hataları varsa bile yeni kasalarda çözmüşler gibi.

Yok hocam ben çok güzel özetleyip çok güzel deneyim anlatmışsınız diye merak edip sormak istemiştim sadece.

Ama şey var önceden mikrofonum çok iyiydi ama şu an öyle değil Windows 11 de çok iyiydi de Windows 10 da %20'lik falan bir kayıp var tahminimce kendi mikrofonu laptopun. Driverlar falan da kendi sitesinden kurmama rağmen.

Ama şey var önceden mikrofonum çok iyiydi ama şu an öyle değil Windows 11 de çok iyiydi de Windows 10 da %20'lik falan bir kayıp var tahminimce kendi mikrofonu laptopun. Driverlar falan da kendi sitesinden kurmama rağmen.
Direkt çözüm olmayabilir belki ama ses ayarlarının bu ekranından mikrofonun özelliklerine girerek düzey kısmı 100 değilse onu 100'e çekip kulağınıza nasıl geldiğine göre de bas kısmını artırabilirsiniz.
1663456071012.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı