Hp Pavilion 15 vs. Asus FX503VD

klestA

Hectopat
Merhaba, tekrar kararsız kaldığım konuyu açıyorum bu ikisi arasında kaldım ne yapacağım hiç bilmiyorum. HP'de işlemci i7, Asus'da ekran kartı GTX 1050 4GB olan versiyon, 4GB olması fark eder mi? Bazı oyunlarda ihtiyaç oluyor diye bir şey duydum ya da i7 olması çok önemli mi? Bir de HP'de çift soğutma bulunmakta, Asus'da tek. Ne yapayım sizce?
Ürünler;

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultra ayarlarda ve yüksek çözünürlükte oyun oynarken belleğin az olması sıkıntı yaratabilir. Arkadaş ondan diyor ama kesinlikle 2 GB almayın kısmına katılmıyorum ben. 2 GB da alınabilir bu bütçelerde.

Siz oyun oynamak isterseniz kartların en babasına sahipsiniz zaten. Anladığım kadarıyla siz hem bana mobillik katsın hem de oyun oynamak istediğim zaman beni mağdur etmesin diyorsunuz. Attığınız iki model arasında donanım olarak HP baya üstün. i5 7300HQ nerede i7 7700HQ nerede. Omen serisi bir laptop olsa zaten gözüm kapalı alın derdim fakat bu kasa hakkında çok bilgim yok. Biraz daha araştırın derim internette. Kullanıcı yorumlarına bakın. İllaki incelemeler vardır. Yakından tanımış olursunuz hem de. Asus da benim kullandığım bilgisayarla aynı özelliklerde. Hatta benim 2 GB 1050 var, bunda 4 GB. O da üzmeyecektir sizi.

Siz oyun oynamak isterseniz kartların en babasına sahipsiniz zaten. Anladığım kadarıyla siz hem bana mobillik katsın hem de oyun oynamak istediğim zaman beni mağdur etmesin diyorsunuz. Attığınız iki model arasında donanım olarak HP baya üstün. i5 7300HQ nerede i7 7700HQ nerede. Omen serisi bir laptop olsa zaten gözüm kapalı alın derdim fakat bu kasa hakkında çok bilgim yok. Biraz daha araştırın derim internette. Kullanıcı yorumlarına bakın. İllaki incelemeler vardır. Yakından tanımış olursunuz hem de. Asus da benim kullandığım bilgisayarla aynı özelliklerde. Hatta benim 2 GB 1050 var, bunda 4 GB. O da üzmeyecektir sizi.
Konudan alakasız ama bu iki modelden hangisini seçerdin acaba ?
HP Omen 15-CE007NT Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB + 128GB SSD Fiyatı
Asus ROG FX503VD-E4045 Intel Core i7 7700HQ 8GB 1TB + 256GB Fiyatı

Hocam kesinlikle düşüncemi anlamışsınız o zaman ben bu iki ürünü biraz daha araştırıp yarına kadar bir ürün almayı düşünüyorum anladığım kadarıyla demeye çalıştığınız iki ürününde oyunlarda beni üzmeyeceği zaten diğer işlerimi kolaylıkla yapabileceği doğru mudur

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı