HP Pavilion 17 CD0014NT düşük performans değerleri

Muhammet Erdem

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Sistemim HP Pavilion Gaming 17 CD0014NT modeli.
Nedenini bilmediğim bir arızadan dolayı performans düşüklüğü yaşıyorum ve şarj da kullanırken bu sıkıntı daha fazla artıyor.
Görseller üzerinden yardımcı olmanızı dört gözle bekliyorum...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlari NVIDIA ile açıyorsunuz değil mi? Eğer öyle ise virüs taraması yapın çünkü bu FPS değerleri böyle bir cihaz içi çok düşük veya SSD ya da harddisk içinde bir sorun olabilir.

• Disk okuma/yazma (Crystal Disk Mark) ve sağlık değerleri (Hard Disk Sentinel) nasıl?
  • Driverler güncel mi? Driver Booster eksik, yanlış veya eski driverleri kurabiliyor.

Oyunlari NVIDIA ile açıyorsunuz değil mi? Eğer öyle ise virüs taraması yapın çünkü bu FPS değerleri böyle bir cihaz içi çok düşük veya SSD ya da harddisk içinde bir sorun olabilir.
Evet NVIDIA denetim masası üzerinden Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisi seçeneği seçili. Özellikle şarj a taktığım zaten bir boğulma yaşıyor sistem. SSD ya da Harddisk kaynaklı bir arıza bu tarz bir soruna yol açarmı bilemiyorum...

Evet NVIDIA Denetim Masası üzerinden yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi seçeneği seçili. Özellikle şarj a taktığım zaten bir boğulma yaşıyor sistem. SSD'ya da harddisk kaynaklı bir arıza bu tarz bir soruna yol açar mı bilemiyorum...

SSD modelini yazarsan yardımcı olabiliriz bir de Crystal disk mark testi yapıp sonucunu atman.

SSD modelini yazarsan yardımcı olabiliriz bir de Crystal disk mark testi yapıp sonucunu atman.
Samsung MZVLB256HAHQ NME M2 . Değerler görsel de gördüğünüz gibidir
  • Disk okuma/yazma (Crystal Disk Mark) ve sağlık değerleri (Hard Disk Sentinel) nasıl?
  • Driverler güncel mi? Driver Booster eksik, yanlış veya eski driverleri kurabiliyor.
Driverler güncel Drive Booster uygulaması birkaç saat önce kurdum. Gerçekten baya sinir bozucu benim bu durum :/

Dosya Ekleri

• 5.jpg
    5.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 5.jpg
    5.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 6.jpg
    6.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 33
Samsung mzvLB256HAHq nme M.2. Değerler görsel de gördüğünüz gibidir.

Driverler güncel Drive booster uygulaması birkaç saat önce kurdum. Gerçekten bayağı sinir bozucu benim bu durum :/

Driver Booster'dan kurtulmanın tek yolu format sorun %99 Driver Booster SSD'nin sorunu yok çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı