HP Pavilion 2019 GTX 1650 Ti alınır mı?

Adam sadece laptop istediğini belirtmemiş, masaüstü attım olumlu cevap verdi sadece elden alabileceğini söyledi herhangi bir laptop istemiyorum tarzı bir şey görmedim, sen gördün mü? Attığım sistemlerden birisi de monitör artı kasaydı, mouse ve klavyeyi en fazla 300 400'e mal eder o bütçede sistem topluyorsa, hadi Ethernet kablosu çekemedi 200 lirada Wi-Fi USB yaz, çok bir şey fark etti mi? 3.5 yıl bakımsız ve kasa asla açılmadı 70 dereceyi geçmedi inandırmak için çabalamayacağım çünkü HP kullanıp HP öneren birisi kaliteden ne anlar ki? 25 k ya sıfır laptop önermem. Ne olur bana 3050 4 GB ve 6 GB'ın 1660 Super'den daha iyi performans verdiği video göster rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum sana son kez mesaj yazacağım bir daha da yazmayacağım. Fiziksel olarak bir laptopun 3,5 sene kasası açılmadan 70 derece çalışması yapısı dolayısıyla imkansız kaliteden bağımsız konuşuyorum. HP kalitesiz diyorsun ne kullandığını bilmiyorum ama HP kalitesiz değil. Victus 15 kullanıp Pavilion kullanıp HP kalitesiz demek anlamayanın işidir. 3050 6 GB 1660 Super ile aynı performansta daha düşük güç tüketimiyle yeni teknolojileri desteklediği için ve arkadaş laptopa ihtiyacım var dediği için 3050 6 GB önerdim çünkü her oyunu 60FPS açan bir kart hala. Zaten 25k çıkarın demedim bütçeyi bir şekilde çıkarabilirseniz dedim fark ettiysen. İyi geceler iyi Sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…