HP Pavilion 2019 GTX 1650 Ti alınır mı?

• Konuyu başlatan awoxf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 819
İleride satamazsınız ama bence bu fiyata değer.

Senin gibi cahillerle tartışmaktan cidden bıktım. Bir de bana bilgisiz diyorsun. Adam laptop istiyor sen adama sadece kasa öneriyorsun. Nerede klavye nerede monitör onları da önersene. 25k ya zaten olur da çıkarsanız yazdım gerçekten okuma yazma bilmiyorsun sen. 3,5 yıl bakımsız 70derece geçmeyen laptop fiziksel olarak imkansız kardeşim sen ne anlatıyon burada ya. 25k ya 3050'den başka laptop önersene sıfır? 4 GB ve 6 GB arasında fark yok diyen birinden beklediğim şeyler fazla gerçi kusura bakma.

Adam sadece laptop istediğini belirtmemiş, masaüstü attım olumlu cevap verdi sadece elden alabileceğini söyledi herhangi bir laptop istemiyorum tarzı bir şey görmedim, sen gördün mü? Attığım sistemlerden birisi de monitör artı kasaydı, mouse ve klavyeyi en fazla 300 400'e mal eder o bütçede sistem topluyorsa, hadi Ethernet kablosu çekemedi 200 lirada Wi-Fi USB yaz, çok bir şey fark etti mi? 3.5 yıl bakımsız ve kasa asla açılmadı 70 dereceyi geçmedi inandırmak için çabalamayacağım çünkü HP kullanıp HP öneren birisi kaliteden ne anlar ki? 25 k ya sıfır laptop önermem. Ne olur bana 3050 4 GB ve 6 GB'ın 1660 Super'den daha iyi performans verdiği video göster rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı