Reisim çıkamıyorum o kadar para.4K fark var arada evet alınır. Ayrıca bir temizliğe bakar ısınma sorunu.
Reisim çıkamıyorum o kadar para.
HayırHocam monitörünüz mevcut mu?
Reisim çıkamıyorum o kadar para.
Hocam merhabalar attığın sistemler çok güzel ancak elden almak tercihim olur.
Şöyle bir şey buldum monitör dahil değil demiş ama yoruma birisi 9 olur mu demiş, satıcı konuşalım demiş bir şansınızı deneyin derim, geri kalan parayla monitör çözebilirsiniz.
Bir de şöyle bir şey var monitör dahil ve ekran kartı 2060 Super ama işlemci çok düşük yüksek miktarda darboğaz yapacaktır, şimdilik idare eder ileride işlemci yükseltirim derseniz 10 numara bence bu fiyata.
Hocam sondaki dediğim de pavilion. Sadece o ürüne yetişemedim fiyat olarak. Buldugum pavilion:Ben Pavilion için dedim alınır diye. O Pavilion'u alın bence. En iyi seçeneğiniz o şu an. Bakımını yaptınız mı mis gibi cihaz.
Hocam merhaba attığın sistemler çok güzel ancak elden almak tercihim olur.
Hocam sondaki dediğim de Pavilion. Sadece o ürüne yetişemedim fiyat olarak. Buldugum Pavilion:
i5 10300H
8 RAM
128 SSD
1TB HDD
GTX 1650
Alayım mı arkadaşlar
Kullandınız mı hiç? Hangi oyunlarda tatmin ederAlın hocam. Sizin son dediğinizde 1060 vardı ondan alınmaz dedim. Bence bu cihaz alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.