HP Pavilion 570-p020nt Logodan Sonra Siyah Ekran

Göktürk Gök

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2016
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bilgisayarım HP Pavilion 570-p020nt. Dün akşam saat 9 civarında bilgisayarımı açmak için fişini taktım. Birkaç saniye sonra güç düğmesine bastım. Normalde açılırken siyah ekranda bir süre bekleyip açılması alıştığım bir durumdu. Ancak dünkü denememde siyah ekran 10 dakika civarında sürdü. Güç düğmesine basılı tutarak kapattım -bir şeyden bahsetmek zorundayım, muhtemelen güç düğmesine basma süremdendi ki bilgisayar kendini uyku moduna benzer bir duruma aldı, güç düğmesinin ışığı yanıp sönüyordu, mevcut güç planlarımda da buna ayarlıydı. Daha sonra tekrar açmayı denedim. Monitörümde bir sorun olabileceğinden şüphelenip HDMI çıkışlı farklı bir cihazla denedim. Monitörde bir sorun yoktu.
Siyah ekran son hatırladığım şu şekilde geldi: Ekranda HP logosu belirdi, altta Windows stilinde olan noktalı "yükleniyor" işaretinin olup olmadığını göremedim çünkü monitör sinyal aldığı için kontroller gösteriliyordu. Fakat bununla birlikte, geçen süre zaten çok kısaydı. Eğer yanlış fark etmediysem de normalde "fade" efektiyle yok olan logo bu sefer düz bir biçimde gözden kayboldu. Sorun neden kaynaklı olabilir? Şu an önerebileceğiniz çözüm yolları nelerdir? Şimdiden çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminimce Windows kaynaklı olabilir çünkü bende de öyle bir sorun olmuştu format attıktan sonra öyle bir sorun kalmadı.
Diskim tek parça hâlinde olduğu için format atmam durumunda çok fazla dosyam gidecek. Mümkünse format atmadan da çözebileceğim bir yöntem varsa onu denemek isterim. Yine de teşekkürler.
 

Geri
Yukarı