HP Pavilion CB007NT seslerde patlama sorunu

Halilcakirr

Decapat
Herkese merhaba.
Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce aldığım HP CB007NT bilgisayarımın hoparlörlerinde ve ayrıca kulaklık takılıyken patlama pıtırtı sesleri geliyor. Birkaç şey denedim ama çözemedim, yardımcı olun lütfen.

Aynı ürünü bende kullanıyorum. Hoparlörlerde sıkıntı görmedim çok ufak patlamalar olabilir oda dinlenilen müziğe bağlı bir şey. Ayrıca kulaklıklada dinliyorum hiç bir sorun olmadı.
Driver'ları güncel tutup ses ayarlarını varsayılan ayarlara getirmenizde fayda olacaktır.Bunlar da iş yapmaz ise temiz bir format işi çözebilir.Tabi eğer patlamalar donanımsal değil ise.

Aynı ürünü bende kullanıyorum. Hoparlörlerde sıkıntı görmedim çok ufak patlamalar olabilir oda dinlenilen müziğe bağlı bir şey. Ayrıca kulaklıklada dinliyorum hiç bir sorun olmadı.
Driver'ları güncel tutup ses ayarlarını varsayılan ayarlara getirmenizde fayda olacaktır.Bunlar da iş yapmaz ise temiz bir format işi çözebilir.Tabi eğer patlamalar donanımsal değil ise.
Bende de sürekli olmuyor ama olunca çok sinir bozucu bi durum oluyor.Ben yazılımsal bi sorun olabileceğini düşünüyorum ama driverları da güncelledim çözemedim sorunu .Format çözebilir demişsin ama bilgisayarda ağır programlar yüklü hepsini tekrar yüklemek de yorucu başka bi yolu var mıdır acaba son çare olarak format deneyeceğim.

Harddisk'i bölümlendirip, bölümlendirdiğiniz kısma sistemi kurup yardımcı işletim sistemi olarak deneyebilirsiniz.
En azından sizin işletim sistemi kayıba uğramaz.
Diye düşünüyorum :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı