HP Pavilion dv-6 Mac Kurma

3400 diye bir yonga seti yok. CPU-Z'te de Intel gözükmüyor.

Kart çalışıyor gibi: [Guide] Airport - PCIe Half Mini v2
Adsız 2.png
Adsız 3.png
Adsız.png

Böyle görmeniz daha faydalı olacaktır. Donanım konusunda çok detaylı bir bilgi sahibi değilim maalesef :) Benim chipset yongam ne o zaman ben hiç anlam veremedim :D

Kext silmeye gerek yok dediğim gibi. Tek GPU var.

Çok teşekkürler. Denemelere başlıyorum o halde :)

Çok büyük beklentileriniz varsa Macbook Pro almanız ruh sağlığınız için tavsiye ederim asla Macbook Pro gibi çalışmayabilir özellikle çoğunlukla kendini tost makinası sanan DV6 serisi HP'ler için...

Tek beklentim stabil çalışması. Oyun filan gibi bir beklentim hiç yok. NotePad ++ çalışsın yeter :D

Merhabalar. Bu gün Mavericks kurdum. Şu an çalışıyor hatta direk mavericks üzerinden yazıyorum. Birkaç sıkıntım var. voodooo yükledim fakat ses çalışmadı. Verdiğiniz linkten wifi adaptörün kext'sini yükledim. Bluetooth çalıştı fakat wifi görmüyor. Bluetooth bile çalıştıysa wifi de çalışabilir diye düşünüyorum bir şeyler yapmalıyım. Bir de usb olmadan boot etmek için söylediğiniz her şeyi birebir yaptım fakat açılışta USB olsa da olmasa da :

boot0: GPT
boot0: test
boot0: test
boot0:GPT
boot0:test
boot0:test
boot0:error_

yazıyor ve o şekil kalıyor. Ben de f9 ile usbden boot et diyerek devam ediyorum. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı