HP Pavilion DV5 laptop yükseltilmeli mi?

ViewSonic

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Laptopun bileşenlerinin resmini atacağım, yalnız bu laptopun bileşenlerini yükseltmeli miyim yoksa eski olduğundan dolayı ömrü nereye gidene kadar kullanmalı mıyım?

Ve 100 MB SSD ile 232 GB HDD var.

Ekran Alıntısı.JPG

RAM ve SSD takviyesi yapabilirsin. Sabit Disk ne kadar dayandığını görmek için HD Tune indir, "Error Scan" yap. Sonuçları bizle paylaş SSD ve RAM takviyesi laptopu 2 kat ve daha fazla hızlandırabileceğine yemin edebilirim.

Laptopun 2 GB RAM çok az ve işlemcin de aynı zamanda çok eski. Eğer imkanın varsa ikinci el laptoplara bakabilirsin. Bu laptopa sistem yükseltmesi yapamazsın aynı zamanda ancak RAM'ini ve disk alanını yükseltebilirsin.

RAM ve SSD takviyesi yapabilirsin. Sabit Disk ne kadar dayandığını görmek için HD Tune indir, "Error Scan" yap. Sonuçları bizle paylaş SSD ve RAM takviyesi laptopu 2 kat ve daha fazla hızlandırabileceğine yemin edebilirim.
100 MB SSD hiç bir şeye yetmez en az 120 GB yap. Ona Windows kur. HDD değiştirmek sana kalmış

Hiçbir şey yapma, bende T4400'lı 4 GB RAM'li laptop var bir tanıdıktan RAM alıp 8 GB yapmıştım SSD takmıştım ama fark hissetmedim bile. Sadece başlangıçlar ve veri yazmak biraz hızlanmıştı.

RAM ve SSD takviyesi yapabilirsin. Sabit disk ne kadar dayandığını görmek için HD Tune indir, "error scan" yap. Sonuçları bizimle paylaş SSD ve RAM takviyesi laptopu 2 kat ve daha fazla hızlandırabileceğine yemin edebilirim.

Hocam laptop HD Tune bile kaldırmıyor en iyisi gidebildiği kadar laptop devam etsin hepinize teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı