HP Pavilion G6 1001st Mavericks System Uptime Nanosecond Hatası

Daha fazla  
Sorunum usb booteble felan yapıorum. Hatta trans mac ile amd sürücülerini bile silmeme rağmen kuruluma geçtiğim zamansystem uptime nanosecondhatasını alıyorum. Siyah ekranda nasıl çözebilirim? Bu sorunu bu sistemde uefi desteği bildiğim kadarıyla yok.

Sistem Özellikleri
  • İntel Core İ3 380M İşlemci
  • 8 GB DDR3 1066 MHZ Ram Bellek ( Orjinali 4 GB idi sonradan yükseltildi )
  • 500 GB Toshiiba HDD
  • İntel HD Grafik
  • AMD Radeon HD 6470M (1 GB DDR3)

pmvEd0.jpg

Bire bir hata bu.

merhaba hocam. bende hp notebook'a başarılı kurulum gerçekleştirdim. Buradan tüm ayrıntılarını paylaşacağım. Sizin hatanız cpu hatası.
boot args bölümüne " cpus=1 " kodunu girip Binaries Patching menüsünden" karnel pm patching " 'i işaretleyip birde graphic inject menüsünden inject intel'i seçerseniz sorun ortadan kalkacaktır. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız resmini koyun yardımcı olalım elimizden geldiğince.. Dayanışma'la :)

Boot args bölümünde -v ile başlayan yerin başınamı sonunamı yazacam ? dediklerinin hepsini yaptım fakat yine değişen birşey olmadı .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00