HP Pavilion G6 2277et Wi-Fi kart ve macOS sürüm önerisi

YUNUS AKYOL

Kilopat
Katılım
10 Ekim 2016
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim laptopu kullanmaktayım. Bu cihaza uygun Bluetooth 4 veya 5 özelliği olan ayrıca Wi-Fi 2.5 ve 5GHz desteği olan bir Wi-Fi kartı aramaktayım. Bu kartları ve hangi macOS sürümünü kullanmam gerekiyor bana önerebilir misiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Sistemimde 8gb ram, 250gb ssd ve 1tb hdd bulunmakta.
 
USB Wi-Fi mi yoksa direkt PCI slotuna mı takacaksınız. PCI slotuna takacaksınız şu anki Wi-Fi kartınızı belirtebilir misiniz?
 
Cevabınız için teşekkür ederim Enes bey. PCI slotuna takacağım. Harici USB Wi-Fi adaptörüm mevcut fakat sürekli laptopu taşıdığım için tak çıkar yapmak zorunda kalıyorum.

Takılı Wi-Fi kartı: Broadcom 802.11n network adapter.
 
Hocam Intel tarafında soketinizle aynı olanlara bakabilirsiniz, AC 3160, 7260 gibi. Gördüğüm kadarıyla Intel'in HMW modelleri sizin soketinizle aynı. Yani direkt Intel HMW Wi-Fi kartlarına bakabilirsiniz.
images (25).jpeg

images (26).jpeg

Üstteki sizinki alttaki ise AC 3160.
 
Araştırmalarıma göre benim laptop modelimde white list bulunmaktaymış. White listi bulamadım. Bu konuda da yardım etme şansınız var mı acaba?
 
Benim de Whitelist hakkında bilgim yok, denemeden anlayamayız sanırım. BIOS modlanarak Whitelist kaldırılabiliyor ama o da riskli. 2. el ilanlara bakıp bir yerde satıcı ile buluşup deneme yapabilirsiniz.
 
İlginiz için teşekkür ederim Enes bey. Türkiye'de bulamadım henüz bu kartları. Ayrıca benim laptopuma hangi macOS sürümü uyumlu biliyor musunuz acaba.
 
Sizin laptopunuzda i5 3210M var sanırım, o işlemcinin iGPU'su maksimum Big Sur uyumlu Big Sur kurabilirsiniz. Kartlara bakıp test edecekseniz sadece benim dediğim iki modele bakmak zorunda değilsiniz, dediğim gibi sizin soketinizle aynı olan bir Wi-Fi kartı da uyumlu olur. Direkt USB Wi-Fi ve USB Bluetooth da alabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı