HP Pavilion G6-2716et çok yavaş çalışıyor

meraner

Femtopat
Daha fazla  
Bu bilgisayarı bir akrabadan aldım, Windows 10 yüklü ve aşırı yavaş, ve bir gün ekran çalışmayı bırakmış. Caps Lock ışığı 3 kere yanıyor ve düzgün bir cevabını internette bulamadım. Bilgisayarı çalıştırınca içinden sanki parmağınızı bir laptop klavyesinde bastırmadan gezdiriyormuşsunuz gibi takırtı sesi çıkıyor. Neredeyse dakika başı 1 kere yapıyor bunu. Sorunu nedir? Bilgisayarın daha hızlı çalışması için donanımına bakıp başka bir işletim sistemi yüklemeyi düşünüyorum. (örneğin. Windows 7 (cihazın arkasında Windows 7 uyumluluğu ve Windows 7 ürün anahtarı var), Pop!_OS veya Ubuntu)

Düzeltme; HP Pavilion G6-2176et

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde HDD mi SSD mi var? Disk testleri yapar mısın ilk olarak?

İnce bir HDD var, ChromeOS Flex yükledim ve 2 GB RAM ile gayet iyi çalışıyor, tek sorun internetin biraz sıkıntılı çekmesi. Bugün yine RAM'lerin yerini değiştirdim ve bir RAM parçasının sorunlu olduğuna karar verdim. Birdenbire kullanırken o tıkırtı sesi geri geldi, elektrik akımından korktum ve hemen fişi çıkardım (pili artık şarj tutmuyor), büyük bir ihtimalle yapmamalıydım ama önlem almak için aniden çektim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı