HP Pavilion G6 Ekran Kartı Driver Güncelleme Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Atalay567

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi HP dizüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Modelin tam ismini bilmiyorum alttaki etiket yırtılmış neyse, ekran kartım AMD Radeon HD 7400m series.
foto-1.png

Buradan da görebilirsiniz.

Ekran kartımı güncellemeye geldiğimde çıkan olay bu:
foto-2.png

İşte her şeyi denedim en yeni sürümü bir eski sürümü, AutoDetect sonra sürücüleri sildim öyle denedim.
Bazı makalelerde de şöyle yazıyordu ilk önce AMD Radeon HD 7400m'i silip bilgisayarı yeniden başlatıp sırayla ATİ'nin sürücülerini sonra Radeon HD 7400m'in sürücülerini güncelliyecekmişiz ama nafile yine olmadı.

Sürücümün tarihine bakın:
Screenshot_1.png

En rahatsız edici durum ne biliyor musunuz? Ekran kartın oyunları yüksek ayarda otomatik açıp ve sen onu düşük ayara alman:(.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat'a cmd yazıp enter'a basın. Komut istemi açılacaktır oraya alttaki kodu yazıp enter'a basın.
Kod:
wmic csproduct get name
İkinci bir yol da klavyeden FN + ESC tuşlarına basmak. HP System Information penceresi açılmalı. Açılırsa oranın ekran görüntüsünü paylaşın, bilgisayarın modelini öğrenmiş olalım. Diğer yetkili arkadaşımız da gerekli açıklamayı yapmış. Eğer işlemci 1. nesil Intel değilse Windows 10'a geçmelisiniz. Geçmeden önce model numaranızı öğrenelim.

Ban yemiştim, neyse artık bir önemi kalmadı. Yarın PC toplamaya gidiyorum. :) Yine de önerileriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı