HP Pavilion G6 Laptopa GTX 1050 Takma

İnflux3447

Hectopat
Daha fazla  
Laptopu canladırmak için harici ekran kartı takmayı planlıyordum. Ama aklımda bir sürü soru var. Parça seçim olayını hemen hemen hallettim sayılır. Takılacak olan harici GPU'nun laptopa uyumluluğuna thebottlenecker.com'dan baktım. Dizüstündeki CPU Intel Core TM i5-3230M CPU 2.60 GHZ, takmayı düşündüğüm GPU GTX 1050 2 GB modeli ama bir türlü PSU olayına karar veremedim. Acaba yüksek W bir laptop adaptörü mü kullansam karar veremedim, yazarsanız sevinirim.

Laptop modeli : HP Pavilion G6
Kullanmayı düşündüğüm GPU portu;

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş İyi akşamlar Recep Bey bu konu benim için önemli, bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim. Genel olarak bir hesaplama yaptım ve parayı denkleştirdim. Sizin de cevabınızla en kısa sürede harici ekran kartını ve eşyalarını alacağım.

Harici GPU diye bir şey yoktur. Laptopun içindeki GPU'yu sökerek yerine takabilirsiniz, o da her laptopta yoktur.

Harici GPU derken orAda belirttiğim harici GPU soketi ile laptopun altına kablo ile bağlantı sağlayıp harici bir GPU bağlamak mümkün lakin güç kaynağı olayında aklımda soru işareti var. Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler

O zaman size kolay gelsin. Ancak ekran kartı 1050 değil de 1050 TI olursa daha rahat olursunuz. Aralarında 200TL gibi bir fark mevcut. Eğer o olmazsa RX 560 GTX 1050 ile aynı fiyata ve performansı 1050 ile 1050 TI arası. 1050 şu an bile biraz düşük kalıyor. Hele bir de PUBG veya BF1 falan oynayacaksanız yetmez. Bende overclock edilmiş 1050 TI var, anca yetiyor ;).

O zaman size kolay gelsin. Ancak ekran kartı 1050 değil de 1050 TI olursa daha rahat olursunuz. Aralarında 200TL gibi bir fark mevcut. Eğer o olmazsa RX 560 GTX 1050 ile aynı fiyata ve performansı 1050 ile 1050 TI arası. 1050 şu an bile biraz düşük kalıyor. Hele bir de PUBG veya BF1 falan oynayacaksanız yetmez. Bende overclock edilmiş 1050 TI var, anca yetiyor ;).

İşlemcim zaten en fazla 1050'yi destekliyor o yüzden 1050 ti almam anlamsız

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı