HP Pavilion G6 Laptopa GTX 1050 Takma

Aklıma takılan bir konu var. Kullandığınız işlemci bana biraz eski gibi geldi. 1050 ile sıkıntı çıkar mı acaba? Attığınız site ne kadar güvenilir? Aydınlatırsanız sevinirim.

Farz et ekran kartını taktın diyelim, fakat o işlemci nedir çift çekirdek olduğu için ekran kartı performansından %40 'lik kayıp yaşayacaksın. Tercihim 3. Nesil segmentinden İ7-3630QM gibi en az 4 çekirdekli işlemci kullanarak kayıbı en aza indirgemek.
Günümüzde online oyunların da işlemcinin çoklu çekirdeklerinden faydalandığı biliyorsunuzdur.

Peki bu arkadaşın söylediği sitedeki yazılanlar doğru değil mi yani orada söylediğine göre işlemcisi 1050yi destekliyor gözüküyor ? ( Thebottlenecker )

Attığım videoda i5 2400 ile 1050 ti bile stabil olarak çalışıyor i5 332om de i5 2400 den çok ta kötü değil ve 1050 ile neden sıkıntı çıkarsın olay sadece çekirdek sayısı değil tabi senin önerebileceğin ekran kartı varsa önerebilirsin önerilere açığım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba Arkadaşlar
Laptop Casper NB 3. nesilden 4. nesile Yükselttim (anakart işlemci ve soğutucu değişti)
Benim Anakart Resimdeki. Nvidia 740M Ekran kartı var ve işlemcisi 4. nesil i7 4702MQ 4x4 gb ddr3 1333 mhz Ram Bulunuyor dikkat ederseniz Ram yuvalarının yanında 2 tane Wifi giriş portu bulunuyor ben Bu aparatlardan alsam ve evde boş duran Nvidia Gtx 1060 ekran kartını taksam uyuymluluk sorunu yaşarmıyım Evde 1070 ve 1080 ekran kartlı masaüstü pc var 2 tane ama Evde oyun oynamayı seven bir tek ben ve abim değil en azından 10 yaşındaki Kardeşimin işini görsün Hemde isteyince çıkarabilelim Derslerini salmasın :) çok merak ediyorum yaptım diyen olacakmı
cspr001.jpg

Ozan kardeşim ben zaten işlemcinin gücünü karşılaştırma amacıyla attım o videoyu onun haricinde zaten 1050 ile orta ayarda 60 fps aradığım için çekirdek beni pek etkilemiyor yinede tavsiyeniz için sağolun

Ben de biraz araştırdım işlemci çokta kötü değil. Eğer thebottlenecker denilen sitenin verileri doğruysa 1050 kaldırıyor gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı