O zaman Wi-Fi kartında sorun olma ihtimali olabilir. Genelde kolay bozulan bir kart değil ama daha önce bozulanı gördüm ve değiştirdim. Yakındaki bir teknik servisten destek alabilirsiniz.
Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi kartınızı bulun ve üzerinde sağ tıklayıp cihazı kaldırı seçin. Gelen ekranda alttaki cihazın sürücü yazılımını sil tikini seçip kaldıra basın. Daha sonra makineyi yeniden başlatın ve Windows otomatik olarak Wi-Fi kartı tanısın. Modem şifresini girmeniz gerekecek. Onu girdikten sonra deneyin bakalım düzelme olacak mı?
Yaptım ağı görüyor ama bağlanamıyor
Tekrar denedim bağlandı bekliyorum kopacakmı
Şimdi de sarı ünlem işareti var sınırlı diyor
O zaman Wi-Fi kartında sorun olma ihtimali olabilir. Genelde kolay bozulan bir kart değil ama daha önce bozulanı gördüm ve değiştirdim. Yakındaki bir teknik servisten destek alabilirsiniz.
Galiba dediğin gibi kart problemli notebookun arkasını açtım Wifi kartı acaip ısınmışdı elimi yakıyordu ölçtüm 74c bilgisayar yeni açıldığında normal çalışıyor 2,3dk sonra o zamanda bakıyorum ki Wifi kartı ısınmış
Şimdi de sarı ünlem işareti var sınırlı diyor
Galiba dediğin gibi kart problemli notebookun arkasını açtım Wifi kartı acaip ısınmışdı elimi yakıyordu ölçtüm 74c bilgisayar yeni açıldığında normal çalışıyor 2,3dk sonra o zamanda bakıyorum ki Wifi kartı ısınmış
Sorun çözüldü üzerinde takılı olan Ralink RT3290 kartı çıkartdım elimde bir tane bozuk hp 2000 notebookun Qualcomm Atheros qcwb335 modelli Wifi kartıyla değiştirip sürücüsünüde kurduktan sonra sorunsuz çalışıyor Wifi full çekiyor teşekkürler