HP Pavilion Gaming 434l5EA alınır mı?

Bütçe
8000
Valla hocam o fiyata bu özellik harika ama soğutmasını vs. bilmiyorum.Ben 8500'e 1650ti lı aldım 2 ay önce.RTX 3050 ile 1650 arasında çok fark var.Ve ram de 16 gb.

Linkteki ürün iyi mi? Almayı düşünüyorum. GTX1650 Ti yerine bunu al dediler. Maksimum 8000TL'ye kadar da önerilerinizi bekliyorum.

8500e 3050 Ti modelini öneririm.

Hocam ben dün sipariş verdim o PC'yi ancak yorumlarda fan kontrolünün olmadığı yazıyordu eğer öyle ise sıkıntı elle manuel turbolamamız gereken durumlar olabilir. PC gelince tekrar gözlemlerimi yazarım. Onun dışında ben hibrit ve elektrikli taşıtlar teknolojisini kazandım çizim programlarım için bulunmaz nimet. Tabi DLSS ve RTX gibi teknolojileride muazzam ben alın derim fan kontrolü o kadar sıkıntı olacağını zannetmiyorum. SSD konusunda Samsung kullanmışlar bu da bir + tabii 1660 Ti Max Q'dan daha iyi bir performansı var bakalım gelince göreceğiz.

Son düzenleme:
Hocam ben dün sipariş verdim o PC'yi ancak yorumlarda fan kontrolünün olmadığı yazıyordu eğer öyle ise sıkıntı elle manuel turbolamamız gereken durumlar olabilir. PC gelince tekrar gözlemlerimi yazarım. Onun dışında ben hibrit ve elektrikli taşıtlar teknolojisini kazandım çizim programlarım için bulunmaz nimet. Tabi DLSS ve RTX gibi teknolojileride muazzam ben alın derim fan kontrolü o kadar sıkıntı olacağını zannetmiyorum. SSD konusunda Samsung kullanmışlar bu da bir + tabii 1660 Ti Max Q'dan daha iyi bir performansı var bakalım gelince göreceğiz.
önceliklebu bilgisayarda dlss var mı ve 60 hz monitör sizi memnun etti mi bir de soğutma nasıl bir sorun yaşadınız mı ?

Önceliklebu bilgisayarda DLSS var mı ve 60 Hz monitör sizi memnun etti mi bir de soğutma nasıl bir sorun yaşadınız mı?

DLSS mevcut evet. 60 Hz monitör rekabetçi oyunlar oynamayanlar için ideal zaten RDR 2 de Ultra'da falan 60 FPS alamazsınız ama diğer oyunlarda gayet rahat alıyor BF 5 Forza vs. Ben CS:GO'da oynuyorum herhangi bir - görmedim. Monitörde bağlanabildiği için ilerleyen zamanlarda monitör de düşünülebilir soğutma konusunda 105 derece tepe değeri olan bir laptopta 90 derece sabit olarak çalışıyor CPU. GPU ise en fazla 80 gördü Turbo mod açınca otomatik olarak çok çabuk soğutma gerçekleşiyor yani ben memnunum PC'den.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı