Pavilion Gaming serisinden bir cihaz kullanıyorum. I7 10750H ve 1650Ti konfigurasyonuna sahip. Ve ısılar inanılmaz derecelere ulaşmıyor. Genelde işlemci maksimum 85-90 arasında geziniyor. TDP'si düşürülmemiş bir işlemci için gayet iyi. Yoksa yükte I7 olup 3.5 Ghz'de çalışan farklı markaların ürünlerini de biliyoruz.
Hocam bütçemi aşıyor maalesef hem de işlemcisi eski ve zayıf HP'ye nazaran.
Tüm cevaplarınız için teşekkür ederim. 20 dk önce siparişimi verdim. Kullanım deneyimlerimi dilerseniz paylaşabilirim.
Hocam bütçemi aşıyor maalesef hem de işlemcisi eski ve zayıf HP'ye nazaran.
Tüm cevaplarınız için teşekkür ederim. 20 dk önce siparişimi verdim. Kullanım deneyimlerimi dilerseniz paylaşabilirim.
Sorunları nelerdir hocam? Revizyonlara gidilmiş olabilir belki.
Sıcaklık tahliyesi yeterli değil oyunlarda CPU sıcaklığı 2 dakika içinde 93 dereceye çıkıyor. Biraz kullanılıp tozlandıktan sonra 100 dereceleri görür.
Sıcaklık tahliyesi yeterli değil oyunlarda CPU sıcaklığı 2 dakika içinde 93 dereceye çıkıyor. Biraz kullanılıp tozlandıktan sonra 100 dereceleri görür.
Sıfır, macunu taze ve tozlanmamış bir cihazın 5 dklık oyun testinde 87 dereceyi görmesi soğutmasının iyi olmadığını gösterir. 5 dakika oynayıp çıkmayacaksınız sonuçta, bu oyunların 2-3 dakikalık testlerinde bu dereceler anormaldir.
Sıfır, macunu taze ve tozlanmamış bir cihazın 5 dklık oyun testinde 87 dereceyi görmesi soğutmasının iyi olmadığını gösterir. 5 dakika oynayıp çıkmayacaksınız sonuçta, bu oyunların 2-3 dakikalık testlerinde bu dereceler anormaldir.
Dostum senin galiba laptoplar hakkında hiçbir fikrin yok çünkü bu fiyat skalasında acer nitro'da turbo fan ile bile GTA V'de oyuna girer girmez 85 derece civarında bir ısıya sahip oluyor. GTA V'de downtown'da 85 civarı ısıya sahip olmayan bir cihaz göster bakayım bu skalada. Gösteremezsen de bir zahmet artık bilgi kirliliği yaratma.
Dostum senin galiba laptoplar hakkında hiçbir fikrin yok çünkü bu fiyat skalasında acer nitro'da turbo fan ile bile GTA V'de oyuna girer girmez 95 derece civarında bir ısıya sahip oluyor. GTA V'de downtown'da 85 civarı ısıya sahip olmayan bir cihaz göster bakayım bu skalada. Gösteremezsen de bir zahmet artık bilgi kirliliği yaratma.
Arkadaşım hadsizlik yapma haddini bil. Sen kimsin ne bilgi birikimin var da gelip burada tanımadığın biriyle artist artist konuşuyorsun? Al gösteriyorum kaybol şimdi.
Bir de Acer Nitro turbo fan ile girer girmez 95 derece oluyor demişsin. Ya sabır gece gece cahil özgüveni işte.
Arkadaşım hadsizlik yapma haddini bil. Sen kimsin ne bilgi birikimin var da gelip burada tanımadığın biriyle artist artist konuşuyorsun? Al gösteriyorum kaybol şimdi.
Bak bakalım benchmarkta 2 dakikada hangi ısılar ulaşıyor. Bilip bilmeden yazüp birde kaybol diyorsun ya, cehaletine veriyorum.
Üstelik ryzen 5 5600H atıyorum bana gidip intel atıyorsun. Seninle münakaşaya girip bir dakikamı bile harcayamam.