HP Pavilion Gaming laptop 15-EC2023NT alınır mı?

Bütçe
7500
Peki hocam HP Omen alınır mı?
Pavilion Gaming serisinden bir cihaz kullanıyorum. I7 10750H ve 1650Ti konfigurasyonuna sahip. Ve ısılar inanılmaz derecelere ulaşmıyor. Genelde işlemci maksimum 85-90 arasında geziniyor. TDP'si düşürülmemiş bir işlemci için gayet iyi. Yoksa yükte I7 olup 3.5 Ghz'de çalışan farklı markaların ürünlerini de biliyoruz.

Pavilion Gaming önermem çok sorunlu bir model. Onun yerine Dell G15 öneririm hem de ekran kartı daha güçlü Pavilion'a göre.

Hocam bütçemi aşıyor maalesef hem de işlemcisi eski ve zayıf HP'ye nazaran.
Tüm cevaplarınız için teşekkür ederim. 20 dk önce siparişimi verdim. Kullanım deneyimlerimi dilerseniz paylaşabilirim.
Pavilion Gaming önermem çok sorunlu bir model. Onun yerine Dell G15 öneririm hem de ekran kartı daha güçlü Pavilion'a göre.

Sorunları nelerdir hocam? Revizyonlara gidilmiş olabilir belki.

Hocam bütçemi aşıyor maalesef hem de işlemcisi eski ve zayıf HP'ye nazaran.
Tüm cevaplarınız için teşekkür ederim. 20 dk önce siparişimi verdim. Kullanım deneyimlerimi dilerseniz paylaşabilirim.

Sorunları nelerdir hocam? Revizyonlara gidilmiş olabilir belki.
Sıcaklık tahliyesi yeterli değil oyunlarda CPU sıcaklığı 2 dakika içinde 93 dereceye çıkıyor. Biraz kullanılıp tozlandıktan sonra 100 dereceleri görür.

Adsız.png

Son düzenleme:
bu videoyu bende izledim fakat sadece GTA5 te bu sıcaklıklarda çalııyordu. Rdr2 de Max 87 dereceyi gördü.
Sıfır, macunu taze ve tozlanmamış bir cihazın 5 dklık oyun testinde 87 dereceyi görmesi soğutmasının iyi olmadığını gösterir. 5 dakika oynayıp çıkmayacaksınız sonuçta, bu oyunların 2-3 dakikalık testlerinde bu dereceler anormaldir.

Sıfır, macunu taze ve tozlanmamış bir cihazın 5 dklık oyun testinde 87 dereceyi görmesi soğutmasının iyi olmadığını gösterir. 5 dakika oynayıp çıkmayacaksınız sonuçta, bu oyunların 2-3 dakikalık testlerinde bu dereceler anormaldir.
Dostum senin galiba laptoplar hakkında hiçbir fikrin yok çünkü bu fiyat skalasında acer nitro'da turbo fan ile bile GTA V'de oyuna girer girmez 85 derece civarında bir ısıya sahip oluyor. GTA V'de downtown'da 85 civarı ısıya sahip olmayan bir cihaz göster bakayım bu skalada. Gösteremezsen de bir zahmet artık bilgi kirliliği yaratma.

Dostum senin galiba laptoplar hakkında hiçbir fikrin yok çünkü bu fiyat skalasında acer nitro'da turbo fan ile bile GTA V'de oyuna girer girmez 95 derece civarında bir ısıya sahip oluyor. GTA V'de downtown'da 85 civarı ısıya sahip olmayan bir cihaz göster bakayım bu skalada. Gösteremezsen de bir zahmet artık bilgi kirliliği yaratma.
Arkadaşım hadsizlik yapma haddini bil. Sen kimsin ne bilgi birikimin var da gelip burada tanımadığın biriyle artist artist konuşuyorsun? Al gösteriyorum kaybol şimdi.

Bir de Acer Nitro turbo fan ile girer girmez 95 derece oluyor demişsin. Ya sabır gece gece cahil özgüveni işte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8499 - 500 HB indirimi.

Son düzenleme:
Arkadaşım hadsizlik yapma haddini bil. Sen kimsin ne bilgi birikimin var da gelip burada tanımadığın biriyle artist artist konuşuyorsun? Al gösteriyorum kaybol şimdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bak bakalım benchmarkta 2 dakikada hangi ısılar ulaşıyor. Bilip bilmeden yazüp birde kaybol diyorsun ya, cehaletine veriyorum.

Üstelik ryzen 5 5600H atıyorum bana gidip intel atıyorsun. Seninle münakaşaya girip bir dakikamı bile harcayamam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı