HP Pavilion Gaming laptop 15-EC2023NT alınır mı?

Bütçe
7500
Hadi birader bak işine rezil oldun. Nitro 5 GTA 5'de girer girmez turbo fan ile 95 derece oluyor dedin. Attık videoyu saçma sapan şeyler göndermişsin.

GTA V'de downtown'da 85 civarı ısıya sahip olmayan bir cihaz göster bakayım bu skalada dedin, videosunu attığım cihazın fiyatı da 8 bin TL. Hala bıdı bıdı. Daha fazla bilgi kirliliği yaratma başka işlerle uğraş sen.

@Osirisssss hocam ürünü bende almayı düşünüyorum üründen memnun kaldınızmı ve altında stantla kaç dereceleri görüyor detaylı bir şekilde yazarsanız çok memnun olurum.
Sıcaklık tahliyesi yeterli değil oyunlarda CPU sıcaklığı 2 dakika içinde 93 dereceye çıkıyor. Biraz kullanılıp tozlandıktan sonra 100 dereceleri görür.

Eki Görüntüle 1142018
Hocam o videodaki r7 5800 h değilmi ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210823-150709_YouTube.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:

Hocam oyunlarda 85 dereceyi geçmedi. 15 dk stress testi yaptırm 80 dereceyi geçmedi. Memnun kaldım diyebilirim. Sadece Wi-Fi kartından memnun kalmadım, onu da değiştirmeyi düşünüyorum.
Ryzen 5 5600h. Isınma sorunu var almayın.

Hocam ısınma sorunu olduğunu düşünmüyorum. 10. nesil Intel ailesi genel olarak çok ısınıyordu, 100 derecelere yaklaşıyordu (birçoğunda undervolt ile düşürüldü), herkes önerdi aldı. Ben bu cihazda daha 90 dereceleri görmedim bile. Zaten fanlar enter tuşu çevresinde kalıyor oyun oynarken genelde hissetmiyorsunuz.

Videoda oyun sırasında 93 dereceleri görüyor. Aida64'den 5 dakikalık stress testi yaparsanız 90 dereceleri görmezseniz ikna olurum.

Videoda oyun sırasında 93 dereceleri görüyor. AIDA64'ten 5 dakikalık stress testi yaparsanız 90 dereceleri görmezseniz ikna olurum.

Peki hocam stress testine başlıyorum. Size ekran görüntülerini atacağım. Oyun esnasında fazla fan açmıyor ondan kaynaklı olabilir.

Peki hocam stress testine başlıyorum. Size ekran görüntülerini atacağım. Oyun esnasında fazla fan açmıyor ondan kaynaklı olabilir.
Hocam test sırasında altına soğutucu koyuyormusunuz yada alttan hava alıyormu

Dosya Ekleri

• aida 64 1.jpg
    129,1 KB · Görüntüleme: 107
  • TEMP 2.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 102
Testler burada.

Hiçbir soğutucu yok. Standart olarak yapıyorum testleri.
Hocam testi doğru yapamamışsınız. İlk 4 seçenek tikli olmalı. Bir de Omen Hub'dan değil de Aida64'ün test sonrası statistics sekmesinin ekran görüntüsünü atmanız daha doğru olacaktır.

Deneme sürümünden kurtulmak için şu lisans anahtarlarını deneyebilirsiniz.

3R3GD-PFWD6-JFDNH-QD2M4-RUJW7
48FQ1-U39DB-WLDTM-VDMX4-USZ7S
UUF61-1RDD6-FJD9S-CDMN4-U6YB6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…