Hocam testi doğru yapamamışsınız. İlk 4 seçenek tikli olmalı. Bir de Omen Hub'dan değil de AIDA64'ün test sonrası statistics sekmesinin ekran görüntüsünü atmanız daha doğru olacaktır.
Deneme sürümünden kurtulmak için şu lisans anahtarlarını deneyebilirsiniz.
Tekrar yapıyorum hocam. Statistics sekmesini bulamadım maalesef.
Söylediğiniz gibi hocam yaptım testi. 91 dereceyi gördü %100 de. Oyun esnasında fan fazla açmadığı için muhtemelen daha fazla ısınıyor.
Tekrar yapıyorum hocam. Statistics sekmesini bulamadım maalesef.
Söylediğiniz gibi hocam yaptım testi. 91 dereceyi gördü %100 de. Oyun esnasında fan fazla açmadığı için muhtemelen daha fazla ısınıyor.
Evet hocam açıkçası bende çok şüpheliydim satın almadan önce. Bu sıcaklıklara çıksa da klavyenin sol tarafı oldukça serin. Elinize en ufak rahatsız edici bir sıcaklık gelmiyor. Ben memnun kaldım şu anlık termal olarak fakat ileride ne olur bilemem. Garanti bittikten sonra kaliteli bir termal macun yenilemesi ile belki daha da düşük sıcaklıkları görebilirim.
Evet hocam açıkçası bende çok şüpheliydim satın almadan önce. Bu sıcaklıklara çıksa da klavyenin sol tarafı oldukça serin. Elinize en ufak rahatsız edici bir sıcaklık gelmiyor. Ben memnun kaldım şu anlık termal olarak fakat ileride ne olur bilemem. Garanti bittikten sonra kaliteli bir termal macun yenilemesi ile belki daha da düşük sıcaklıkları görebilirim.
Ram değişimi garantiyi bozmuyor diye biliyorum
Altında kaliteli bir soğutucuyla oyunlarda 77 civarına düşer gibime geliyor arkadaşımın asus tuf laptopu %50 kullanımda 94 95 derecelerde. İyi sayılabilir özelliklerine ve fiyatına göre başarılı
Ve hocam birde ramlerin cl değeri kaç
Arkadaşım hadsizlik yapma haddini bil. Sen kimsin ne bilgi birikimin var da gelip burada tanımadığın biriyle artist artist konuşuyorsun? Al gösteriyorum kaybol şimdi.
Bir de Acer Nitro turbo fan ile girer girmez 95 derece oluyor demişsin. Ya sabır gece gece cahil özgüveni işte.
RAM değişimi garantiyi bozmuyor diye biliyorum.
Altında kaliteli bir soğutucuyla oyunlarda 77 civarına düşer gibime geliyor arkadaşımın ASUS TUF laptopu %50 kullanımda 94 95 derecelerde. İyi sayılabilir özelliklerine ve fiyatına göre başarılı.
Ve hocam bir de RAM'lerin CL değeri kaç.