HP Pavilion harici HD 6470M ekran kartını kullanmıyor

Yükleme sırasında bilgisayar mavi ekran verdi ve şu anda sürekli kendini resetliyor.
Bu, ekan kartının arızalı olduğuna işarettir genelde. Cihazı emekli ediniz. Zaten GPU 8 yıllık ve AMD de desteği kesti.
 
Var mı? Sorunu çözen? HP laptopum 2. Ekran kartı var gözüküyor ama çalışmıyor. Her yöntem denendin AMD'den seçildi güç seçenekleri değişti envayi çeşit çey denedim yok çalışmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma format attım ve formattan sonra ekran kartı Driver'larımı kurdum fakat oyunlarda düşük FPS alıyorum. Örneğin format atmadan önce 1024x768'de 90 FPS aldığım CS:GO oyununda format attıktan sonra 640x480'de 15 FPS alıyorum.

AMD Catalyst Control Center'da "gelişmiş görünüm" seçeneği tikli olmasına rağmen seçenek sayısı 4: (İşaretli, önayarlar, video, bilgi) bunların hiçbiri oyunlarla ilgili değil. Yani oyunlara ekran kartı ataması yapamıyorum. Eski sürümleri indirmeyi denedim hepsinde aynı sorun var. Onboard Ekran kartı: Intel HD Graphics 3000 harici Ekran kartı: AMD Radeon HD 6470M yalnız Driver'i AMD sitesinden yüklersem bu oluyor ama HP sitesinden Serial'imi girip yüklersem 7400M series geliyor aygıt yöneticisine.

@MF 1 veya 2 sene önce bana bu konuyla ilgili yardımcı olmuştunuz o başka bir bilgisayardı ve NVIDIA kullanıyordu eeski sürüm Driver yükleyince çözülmüştü ama bu bilgisayarda olmadı bana 5 aydır bunu çözmeye çalışıyorum.

Bu cevaplar hikaye laptop un sitesinden indir:

NP305E5AH | Samsung Destek TR

Ben sitesinden çözdüm. En iyi çözüm bu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı