B boldy Centipat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 150 15 Eylül 2020 #21 Abdulkadir_ege dedi: Hacı UV'lu hali bu şekilde. Genişletmek için tıkla... o programı bilmiyorum güzelse sen bana öner ben kullanayım 2 saat önce cod daydım cpu 97 yi gördü ekran kartı 88 Gravax06 dedi: Bence büyük sıkıntı bu, zamanla arızalara yol açar. Genişletmek için tıkla... Neden?
Abdulkadir_ege dedi: Hacı UV'lu hali bu şekilde. Genişletmek için tıkla... o programı bilmiyorum güzelse sen bana öner ben kullanayım 2 saat önce cod daydım cpu 97 yi gördü ekran kartı 88 Gravax06 dedi: Bence büyük sıkıntı bu, zamanla arızalara yol açar. Genişletmek için tıkla... Neden?
A Abdulkadir_ege Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 392 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #22 boldy dedi: o programı bilmiyorum güzelse sen bana öner ben kullanayım 2 saat önce cod daydım cpu 97 yi gördü ekran kartı 88 Neden? Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var.
boldy dedi: o programı bilmiyorum güzelse sen bana öner ben kullanayım 2 saat önce cod daydım cpu 97 yi gördü ekran kartı 88 Neden? Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var.
E Egoist_08 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 86 15 Eylül 2020 #23 Abdulkadir_ege dedi: Termal macun temizliği yapacağım fakat bir vida üstü körelmiş açamıyorum. Ve yeni vida takmam lazım vida bulana kadar maalesef değiştiremem. Yarın güzel bir termal macun alacağım Arctic MX-4 sürmüştük fakat pek faydasını göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Siz yine de termal macun yenileyin ama dediğim gibi iyi bir soğutucu alırsanız o sıcaklıklarınız bayağı bir düşer.
Abdulkadir_ege dedi: Termal macun temizliği yapacağım fakat bir vida üstü körelmiş açamıyorum. Ve yeni vida takmam lazım vida bulana kadar maalesef değiştiremem. Yarın güzel bir termal macun alacağım Arctic MX-4 sürmüştük fakat pek faydasını göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Siz yine de termal macun yenileyin ama dediğim gibi iyi bir soğutucu alırsanız o sıcaklıklarınız bayağı bir düşer.
B boldy Centipat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 150 15 Eylül 2020 #24 Egoist_08 dedi: Siz yine de termal macun yenileyin ama dediğim gibi iyi bir soğutucu alırsanız o sıcaklıklarınız bayağı bir düşer. Genişletmek için tıkla... Soğutucu önerir misin 100 TL'lik bir soğutucu war altında 2 küçük fanlı ve 2 ay önce falan macun yenilendi ama çok kaliteli bir macun değildi macunda önerirsen sevinirim.
Egoist_08 dedi: Siz yine de termal macun yenileyin ama dediğim gibi iyi bir soğutucu alırsanız o sıcaklıklarınız bayağı bir düşer. Genişletmek için tıkla... Soğutucu önerir misin 100 TL'lik bir soğutucu war altında 2 küçük fanlı ve 2 ay önce falan macun yenilendi ama çok kaliteli bir macun değildi macunda önerirsen sevinirim.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 15 Eylül 2020 #25 Abdulkadir_ege dedi: Hacı UV'lu hali bu şekilde. Genişletmek için tıkla... O zaman çok büyük sıkıntı,UV'lu hali buysa normalini düşünemiyorum.
Abdulkadir_ege dedi: Hacı UV'lu hali bu şekilde. Genişletmek için tıkla... O zaman çok büyük sıkıntı,UV'lu hali buysa normalini düşünemiyorum.
B boldy Centipat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 150 15 Eylül 2020 #26 Gravax06 dedi: O zaman çok büyük sıkıntı, UV'lu hali buysa normalini düşünemiyorum. . Genişletmek için tıkla... UV ne kadar işe yarıyor bende indireyim ona göre?
Gravax06 dedi: O zaman çok büyük sıkıntı, UV'lu hali buysa normalini düşünemiyorum. . Genişletmek için tıkla... UV ne kadar işe yarıyor bende indireyim ona göre?
Ypp Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #27 Abdulkadir_ege dedi: Laptoplar ısınır da benim frekansım düşüyor ve haliyle fps de düşüyor. O yüzden sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Undervolt yapmayı dene işlemcini. Faydasını görürsün. Ayrıca bir soğutucu almanı öneririm.
Abdulkadir_ege dedi: Laptoplar ısınır da benim frekansım düşüyor ve haliyle fps de düşüyor. O yüzden sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Undervolt yapmayı dene işlemcini. Faydasını görürsün. Ayrıca bir soğutucu almanı öneririm.
B boldy Centipat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 150 15 Eylül 2020 #28 Ypp dedi: Undervolt yapmayı dene işlemcini. Faydasını görürsün. Ayrıca bir soğutucu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Soğutucu da önerir misin çift mini fanlı 100 TL'lik bir soğutucu war ama?
Ypp dedi: Undervolt yapmayı dene işlemcini. Faydasını görürsün. Ayrıca bir soğutucu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Soğutucu da önerir misin çift mini fanlı 100 TL'lik bir soğutucu war ama?
E Egoist_08 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 86 15 Eylül 2020 #29 boldy dedi: Soğutucu da önerir misin çift mini fanlı 100 TL'lik bir soğutucu war ama? Genişletmek için tıkla... Gaming soğutucular var 150 liraya falan 4 fanlı... Ondan tavsiye ederim
boldy dedi: Soğutucu da önerir misin çift mini fanlı 100 TL'lik bir soğutucu war ama? Genişletmek için tıkla... Gaming soğutucular var 150 liraya falan 4 fanlı... Ondan tavsiye ederim
A Abdulkadir_ege Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 392 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #30 Egoist_08 dedi: Siz yine de termal macun yenileyin ama dediğim gibi iyi bir soğutucu alırsanız o sıcaklıklarınız bayağı bir düşer. Genişletmek için tıkla... COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu termal macun işimi görür mü sizce?
Egoist_08 dedi: Siz yine de termal macun yenileyin ama dediğim gibi iyi bir soğutucu alırsanız o sıcaklıklarınız bayağı bir düşer. Genişletmek için tıkla... COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu termal macun işimi görür mü sizce?