HP Pavilion için 97 derece CPU normal mi?

İşlemcinizin max temp değeri 100 °C imiş. Yükte sıcaklığın artması normal de bu kadarı normal mi onu bilemedim.

Değil, garantiye gönder.

Garantilik bir durum yok hocam bende HP Pavilion alacaktım bilgisayardan anlayan bir tanıdığıma sordum kesinlikle uzak dur dedi nedenini sorduğumda ısınma sorununu hiç düzeltemediler dedi ve bende MSI aldım indirimdeyken çok memnunum PUBG Ultra ayarda oynadım yarım saat boyunca işlemci 68 ekran kartı 55 oldu en fazla. Yani bu arkadaşın garantilik bir işi yok Intel'in kabul ettiği sıcaklık 100 derece zaten bu arkadaşın iyi bir soğutucuya ihtiyacı var.

Garantilik bir durum yok hocam bende HP Pavilion alacaktım bilgisayardan anlayan bir tanıdığıma sordum kesinlikle uzak dur dedi nedenini sorduğumda ısınma sorununu hiç düzeltemediler dedi ve bende MSI aldım indirimdeyken çok memnunum PUBG Ultra ayarda oynadım yarım saat boyunca işlemci 68 ekran kartı 55 oldu en fazla. Yani bu arkadaşın garantilik bir işi yok Intel'in kabul ettiği sıcaklık 100 derece zaten bu arkadaşın iyi bir soğutucuya ihtiyacı var.

Markaya göre değişir. Ben Excalibur'umu gönderdiğimde gayet güzel ilgilendiler. Sıcaklıklar da düştü.

Markaya göre değişir. Ben Excalibur'umu gönderdiğimde gayet güzel ilgilendiler. Sıcaklıklar da düştü.

Excalibur'un servisi iyi hocam MSI almadan önce Excalibur G770 almıştım 3 günde arıza çıkarınca iade ettim. Normalde başka marka olsa belki kullanıcı hatası der geri gönderirdi ama Casper o bakımdan iyi excaliburadan sonra MSI aldım zaten.

Sizin MSI bilgisayarınız çok az ısınıyormuş benimki çok ısınıyor. Rica etsem konuma bakar mısınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı