Yarın güzel bir termal macun alıcam Arctic mx-4 sürmüştük fakat pek faydasını göremedim ben .Laptoplar için normal der yetkili servisler ama kesinlikle normal değil MSI laptop var PUBG Ultra ayarda yarım saat oynadım ve en fazla işlemci 68 ekran kartı 55 gördü. Kusura bakmayın hocam ama soğutucu öneririm size.
HP cihazlar çok ısınıyor, servise falan gönderseniz sıkıntı yok deyip geri göndericekler. Tecrübeyle sabit. Temizlik vs. yapıp, ek bir soğutucu falan alabilirsiniz.HP desteğe yazdığım zaman bu değerler normal diyor.
Laptoplar ısınır da benim frekansım düşüyor ve haliyle fps de düşüyor. O yüzden sıkıntı.Kral bende HP paviion kullanıyorum NVIDIA GTX 1050 Ti ve 8. nesil Intel i5 var
Çok takıyordum hatta dün de senin gibi sıcaklık değerleri sorun olur mu yazdım
GPU 89.
CPU 97
Dereceleri görüyor oynuyorum
Kime sorsam sıkıntı olmaz laptoplar çok yüksek sıcaklıklara dayanacak şekilde üretildi cewaplarını aldım.
Bence büyük sıkıntı bu,zamanla arızalara yol açar.Kral bende HP paviion kullanıyorum NVIDIA GTX 1050 Ti ve 8. nesil Intel i5 var
Çok takıyordum hatta dün de senin gibi sıcaklık değerleri sorun olur mu yazdım
GPU 89.
CPU 97
Dereceleri görüyor oynuyorum
Kime sorsam sıkıntı olmaz laptoplar çok yüksek sıcaklıklara dayanacak şekilde üretildi cewaplarını aldım.
Laptoplar ısınır da benim frekansım düşüyor ve haliyle FPS'de düşüyor. O yüzden sıkıntı.
bende garantiye wermeyi düşünüyordum throttlestop diye bi program var youtubeden bak bu program sayesinde cpu sıcaklığı düşüyor birazHP cool sense açık mı?
AçıkHP cool sense açık mı?
Onun için Throttlestop indir ve işlemciye undervolt yap reis.Laptoplar ısınır da benim frekansım düşüyor ve haliyle fps de düşüyor. O yüzden sıkıntı.
Hacı UV'lu hali bu şekilde.Onun için Throttlestop indir ve işlemciye undervolt yap reis.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.