Garantilik bir durum yok hocam bende HP Pavilion alacaktım bilgisayardan anlayan bir tanıdığıma sordum kesinlikle uzak dur dedi nedenini sorduğumda ısınma sorununu hiç düzeltemediler dedi ve bende MSI aldım indirimdeyken çok memnunum PUBG Ultra ayarda oynadım yarım saat boyunca işlemci 68 ekran kartı 55 oldu en fazla. Yani bu arkadaşın garantilik bir işi yok Intel'in kabul ettiği sıcaklık 100 derece zaten bu arkadaşın iyi bir soğutucuya ihtiyacı var.
Garantilik bir durum yok hocam bende HP Pavilion alacaktım bilgisayardan anlayan bir tanıdığıma sordum kesinlikle uzak dur dedi nedenini sorduğumda ısınma sorununu hiç düzeltemediler dedi ve bende MSI aldım indirimdeyken çok memnunum PUBG Ultra ayarda oynadım yarım saat boyunca işlemci 68 ekran kartı 55 oldu en fazla. Yani bu arkadaşın garantilik bir işi yok Intel'in kabul ettiği sıcaklık 100 derece zaten bu arkadaşın iyi bir soğutucuya ihtiyacı var.
Excalibur'un servisi iyi hocam MSI almadan önce Excalibur G770 almıştım 3 günde arıza çıkarınca iade ettim. Normalde başka marka olsa belki kullanıcı hatası der geri gönderirdi ama Casper o bakımdan iyi excaliburadan sonra MSI aldım zaten.
Hocam bence UV ayarını kapatıp socaklıkların resmini çekip söyleyin servise çünkü 100 dereceyi geçer gibi UV kapatınca servis de o zaman belki ilgilenir.
Merhabalar, geçenlerde aldığım MSI GF65 Thin 10SDR-638XTR model dizüstü bilgisayarım oyunlarda aşırı ısınıyor. Tamam laptopların ısınması normaldir de MSI Afterburner'dan bakıyorum LoL'de 85-95 derece arası ısınıyor. Tom Clancy's The Division oyununda da aynı sorun var. Ve ısınan hep CPU oluyor...