HP Pavilion R5 5600H 3050 Ti laptop alınır mı?

Merhaba, bu Gaming laptopu alıp üstüne 8 GB RAM almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

3050 ve 1650 arasında pek bir fark yok maalesef. İkisi de giriş seviyesi laptop. VRAM olarak da yetersiz kalabiliyorlar. Ayrıca RAM yükseltmesi de yaptığınızda fiyat artacaktır. Bütçeniz için bu seviyelerde ise tek tavsiyem alacağınız laptopun ekran kartının watt değerini öğrenmeniz olur. 9 ay önce 75W ASUS laptopu daha ucuza alacakken mağaza görevlisinin bu 3050 Ti diyerek bana 60W laptopu satması aklıma geldi :D

Güzel laptop lakin bazı HP modellerinde 2x4GB koyuyorlar ona iyi bakmanızı öneririm.

3050 ve 1650 arasında pek bir fark yok maalesef. İkisi de giriş seviyesi laptop. VRAM olarak da yetersiz kalabiliyorlar. Ayrıca RAM yükseltmesi de yaptığınızda fiyat artacaktır. Bütçeniz için bu seviyelerde ise tek tavsiyem alacağınız laptopun ekran kartının watt değerini öğrenmeniz olur. 9 ay önce 75W ASUS laptopu daha ucuza alacakken mağaza görevlisinin bu 3050 Ti diyerek bana 60W laptopu satması aklıma geldi :D

HP maalesef watt değerlerini vermiyor sanırsam.

Güzel laptop lakin bazı HP modellerinde 2x4GB koyuyorlar ona iyi bakmanızı öneririm.

HP maalesef watt değerlerini vermiyor sanırsam.
Victus serisi 75 W PG 60 W değerine sahip ayrıca GTX 1650'ye göre 3050 Ti oyunda 2 Kat daha güçlü:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
sadece oyun için alıyorsan kesinlikle katılıyorum. Elimdeki laptopu satıp masaüstüne döndüm ben de.

Victus serisi 75 W PG 60 W değerine sahip ayrıca GTX 1650'ye göre 3050 Ti oyunda 2 Kat daha güçlü:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

65 W 1650 veriyorsunuz ki 35 W 3050 Ti 3050 95 W'dan daha güçlü...

Benim 60W 3050ti'm vardı, arkadaşımda aynı sistem 75W 3050. 3 ay sonra aradaki performans o kadar çok canımı sıkıyordu ki teknik servise gitti cihaz. Bana aldığınız performans gerçekten çok düşük vs dediler, laptop geldiğinde sadece fps droplarım çözülmüştü. Ayrıca hala aynı görüşteyim, giriş seviyesi madem 1650 ve 3050 arasında bir fark yok. Alınabiliyorsa 3060 alınıp bu ikilemden uzaklaşmalı

bende onu düşündüm ancak evde durmayan bir insan ve gittiğim yerlerdede ihtiyacım olacağından laptop tercih ettim.
gaming laptopların pil ömrü 1-2 saat arasında maalesef

Technopat Haberler

Geri
Yukarı