HP Pavilion RTX 3060 Ti vs. Omen 15-EN1006NT vs MSI GL75

Bütçe
Maksimum 13.500 TL

cagdasl

Attopat
Daha fazla  
Merhaba, açıkçası AMD işlemci almakta çekiniyordum ama YouTube'da izlediğim videolar sayesinde biraz ön yargım kırıldı. 3 ürün arasında kaldım. Aranızda kullanan varsa deneyimlerini paylaşmasını isterim. HP Omen biraz daha indirime girerse onu almayı düşünüyorum. Ayrıca 13.500'e kadar önerebileceğiniz bilgisayarları bekliyorum.

Bu arada benim açtığım konu başlığı böyle değildi kendi kendine değişti konu başlığındaki bilgiler yanlış.

Ryzen 7 5800H var bende. İ7-9750H'ı 5'e katlar üstüne çay içer. Öyle güçlü bir işlemci. Gayet memnunum ısınma yapabiliyor biraz çünkü çok güçlü. İyi bir laptop soğutucusu veya laptopunuzun soğutucusu iyi ise güzel sıcaklıklarda tutabilirsiniz işlemciyi. Oyunlarda kesinlikle üzmez. Valorant CSGO gibi işlemci dayalı oyunlarda üzmez. Bazı yeni açık dünya oyunlarda RTX 3050 TI üzebilir ama DLSS mevcutsa açık kapanır.
Ek olarak HP Omen'in soğutması çok iyi değil. Pavilion biraz daha iyi gibi duruyor ama ikisini de alabilirsiniz korkmadan.

Ryzen 7 5800H var bende. İ7-9750H'ı 5'e katlar üstüne çay içer. Öyle güçlü bir işlemci. Gayet memnunum ısınma yapabiliyor biraz çünkü çok güçlü. İyi bir laptop soğutucusu veya laptopunuzun soğutucusu iyi ise güzel sıcaklıklarda tutabilirsiniz işlemciyi. Oyunlarda kesinlikle üzmez. Valorant CSGO gibi işlemci dayalı oyunlarda üzmez. Bazı yeni açık dünya oyunlarda RTX 3050 TI üzebilir ama DLSS mevcutsa açık kapanır.
Ek olarak HP Omen'in soğutması çok iyi değil. Pavilion biraz daha iyi gibi duruyor ama ikisini de alabilirsiniz korkmadan.
Bende öyle düşünüyorum büyük ihtimal hp pavilion alacağım ama belki fiyatı düşerse hp omen de alabilirim bir iki gün daha bekleyeceğim sanırım. Peki intel 11800h ile kıyaslarsak sence hangisi iyi ?

Bende öyle düşünüyorum büyük ihtimal hp pavilion alacağım ama belki fiyatı düşerse hp omen de alabilirim bir iki gün daha bekleyeceğim sanırım. Peki intel 11800h ile kıyaslarsak sence hangisi iyi ?
11800H da çok iyi işlemci. Intel işlemciler uygulamalarda daha optimizedir. Ben olsam AMD alırım. İntel çok ısınıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı