HP Pavilion vs GameGaraj GTX 1650 laptop

HP Pavilion mu Game Garaj mı?

• Oy verenlerin toplamı
    12
HP Pavilion tavsiye etmem, aldığıma pişman olduğum bir seri. HP Compact da aynı şekilde. Omen hariç HP pek de iyi sayılmaz.
BIOS'a Whitelist getirip bilgisayarın parçalarını değiştirmeyi/yükseltmeyi engelliyorlar. Wi-Fi kartı değiştirdimde BIOS, Windows'u engelledi. Uyumlu Wi-Fi kartı tak yoksa kullanamazsın türü tehditler vardı. Ben de mecburen eskisini taktım. Parça yükseltmesi yapmak için BIOS modlamak gerekiyor resmen. Gamegaraj tavsiye ederim.

HP Pavilion tavsiye etmem, aldığıma pişman olduğum bir seri. HP Compact da aynı şekilde. Omen hariç HP pek de iyi sayılmaz.
BIOS'a Whitelist getirip bilgisayarın parçalarını değiştirmeyi/yükseltmeyi engelliyorlar. Wi-Fi kartı değiştirdimde BIOS, Windows'u engelledi. Uyumlu Wi-Fi kartı tak yoksa kullanamazsın türü tehditler vardı. Ben de mecburen eskisini taktım. Parça yükseltmesi yapmak için BIOS modlamak gerekiyor resmen. Gamegaraj tavsiye ederim.
HP nin yükseltme ile ilgili problemleri olduğunu bilmiyordum, bilgilendirdiğin için teşekkürler.
RAM yükseltmesi yapmaya kalkarsak yine aynı problem karşımıza çıkar mı acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı